În ajutorul celor cu auz slab — Amplificatorul auditiv — НА 50 de la compania Beurer!

Pierderea acuității auditive este una dintre tulburările canalului auditiv care este asociată cu vârsta, prezența anumitor boli, anumite patologii congenitale, un mediu nefavorabil și chiar cu administrarea medicamentelor.

Persoanele care și-au pierdut acuitatea auditivă uneori nu disting anumite sunete, ceea ce la rândul său le provoacă nervozitate și stres. Anume pentru astfel de cazuri compania Beurer a creat amplificatorul auditiv special HA50 pentru a ajuta persoanele cu deficiențe de auz.
Dispozitivul pentru amplificarea sunetului de la Beurer Moldova are o formă ergonomică – este ușor de atașat în spatele urechii; este aproape invizibil și nu provoacă incomodități celui care-l poartă. Pentru fixare sunt disponibile 3 atașamente care se pot atașa individual la canalul auditiv.

El amplifică toate sunetele,atît din interior cît și din exterior, iar volumul se poate de regulat după dorință.. Diapozonul frecvențelor acoperite este de la 100 până la 6000 Hz ceea ce vă permite să percepeți tonul dorit.

Amplificatorul auditiv Beurer HA 50 va deveni un ajutor de neînlocuit în viața de zi cu zi și socială, restabilindu-vă dragostea față de viață și permițându-vă să vă bucurați de fiecare clipă și sunet!