Analgezia epidurală mobilă în naștere – un nou concept aplicat la Maternitatea Medpark

Un nou concept de analgezie în naștere, disponibil acum la Maternitatea Medpark.

Vorbim despre analgezia epidurală mobilă cunoscută în spitalele din occident drept Walking epidural analgesia.

Tehnica utilizată pe larg în sălile de naștere din întreaga lume este preluată de medicii de la Spitalul Internațional Medpark și aplicată cu succes în practică. În așa fel, instituția își reconfirmă poziția de lider în ceea ce privește stabilirea unui nou nivel de calitate. Pe lângă posibilitatea de a ameliora durerea fără a afecta siguranța maternă, acest tip de analgezie permite viitoarei mame să își păstreze mobilitatea pe parcursul travaliului.

Beneficii în favoarea analgeziei epidurale mobile

Avantajul primordial al acestui tip de analgezie presupune nu doar ameliorarea durerii fără afectarea funcției materne, dar și păstrarea mobilității pentru că femeie este încurajată să fie activă în timpul primei perioade a travaliului. Doza mică de medicamente asigură o analgezie bună cu efecte secundare minime, astfel fiind redusă la maxim toxicitatea maternă sau fetală. În același timp, concentrațiile de medicamente folosite nu prelungesc durata travaliului și nu măresc incidența operației cezariene.

Mobilizare totală în timpul travaliului

Mobilizarea în timpul travaliului oferă beneficii parturientelor, inclusiv o satisfacție mai mare și un control mai bun al proceselor nașterii. Cu siguranță, mobilizarea și poziția ortostatică (verticală) sunt avantajoase pe parcursul travaliului, demonstrând beneficii certe pentru prevenirea distociei în naștere. Acest fapt este confirmat și de către Colegiul Regal de Obstetricieni și Ginecologi din Marea Britanie (RCOG) care încurajează femeile în travaliu să fie active și să rămână cât mai mult posibil în poziție verticală în timpul primei perioade a nașterii.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la Tel. (+373) 22 40 00 40 (disponibil 24/24), în Chat pe site, pe pagina de Facebook Maternitatea Medpark sau la Recepția Spitalului Medpark.