Blefaroplastia pleoapei inferioare este o modalitate eficientă de a elimina modificările legate de vârstă

Odată cu vârsta, mușchiul circular al ochiului și țesuturile moi subiacente slăbesc, apar primele riduri, pleoapele căzute și herniile grase.

Există produse cosmetice destul de costisitoare şi proceduri medicale care vă vor ajuta să eliminaţi umflăturile și să îmbunătățiţi culoarea pielii. Dar anume blefaroplastia pleoapelor inferioare, o procedură chirurgicală care îndepărtează acest defect de mușchi, piele și țesut adipos, va elimina în mod eficient primele semne ale îmbătrânirii.

Chirurgul plastician de la clinica privată Terramed Anatol Taran a demonstrat cum sunt scoase pungile herniale de sub ochi și a remarcat, că astfel de operații sunt puțin traumatice, iar recuperarea după acestea este destul de rapidă. Operația nu durează mai mult de o oră, cu toate acestea, procedura necesită o atenție şi o acurateţe sporită din partea chirurgului şi a celor implicaţi în acest proces.

Anatol Taran, chirurgul plastician, doctor habilitat.

 

Inciziile făcute, se vindecă foarte repede și după o anumită perioadă dispar complet graţie unui circuit sănătos de sânge din această zonă a feței și a pliurilor naturale ale pielii, în care cicatricea rămâne invizibilă.

Anatol Taran este unicul chirurg plastic din țara noastră, care, pe lângă metodele tradiționale, efectuează blefaroplastia transconjunctivală a pleoapelor inferioare. Aceasta este o procedură modernă, inovatoare, care permite îndepărtarea fără cicatrice şi fără traume a sacilor herniali prin incizii de 7-10 mm, efectuate în membrana mucoasă a ochiului – în conjunctivă.

Blefaroplastia transconjunctivală, spre deosebire de blefaroplastia cea tradițională, are următoarele avantaje:

  • durata operației nu este mai mare de 30 de minute;
  • procedura se efectuează sub anestezie locală;
  • risc minim de complicații;
  • o perioadă foarte scurtă de reabilitare (10-14 zile), timp în care țesuturile tegumentare se strâng și se netezesc de la sine;
  • nu e necesară procedura de îndepărtare a cusăturilor;
  • procedura nu afectează organismul.

În procesul de pregătire pentru efectuarea blefaroplastiei transconjunctivale a pleoapelor inferioare, se recomandă renunţarea la fumat și administrarea diluanților de sânge.

O abordare individuală a pacientului, profesionalismul înalt al chirurgilor plastici, echipamentele medicale moderne și posibilitatea utilizării metodelor inovatoare de blefaroplastie permit Clinicii private Terramed să fie lider în acest domeniu al chirurgiei estetice.

Pentru a fixa o întâlnire cu chirurgii plastici de la Clinica privată Terramed, sunați la: +373 (22) 202 373.