Balul de caritate Winter Masquerade Ball

Carnavalul în stil venețian este este unul din cel mai vechi dintre toate carnavalurile planetei. Locuitorii și oaspeții capitalei au ocazia nu doar să participe la un astfel de eveniment dar și să contribuie la ajutorul copiilor grav bolnavi care au nevoie de tratament și operații urgente.

Pe 10 februarie 2018, ora 18:00, în orașul Chișinău, în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel va avea loc balul de caritate Winter Masquerade Ball.

Evenimentul de caritate va avea loc sub patronajul Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova – Valeria Biagiotti.

Este al doilea bal organizat de către Asociația Obștească ”Salvați Viața”, anul trecut, în cadrul acestui eveniment, am reușit să colectăm 547 200 de lei. Din fondurile colectate s-a reușit achitarea intervențiilor urgente și reabilitarea a 11 copii, beneficiari ai organizației.

Oaspeții evenimentului vor avea plăcerea să asculte muzică simfonică și jazz, să savureze gustul vinurilor italiene fine și să participe la o licitație de caritate cu loturi unice. Prezentatorii evenimentului sunt încântătoarea Lili Lozan și talentatul Eugen Bulgaru. Toți cei prezenți se vor simți ca o parte a unei povești italiene și vor deveni adevărați magicieni care vor avea posibilitatea să schimbe destine.

Aducem sincere mulțumiri pentru ajutor în organizarea evenimentului partenerilor noștri – Asociația „Centrul Primului Ajutor”, Eventica Grup, iTicket, Compania MOLDCELL, Radisson Blue Leogrand Hotel, Mary Kay Moldova.

Dress-code: black tie, recomandabil și mască.
Contribuția pentru participare – 100 Euro.

Pentru participarea la Bal este nevoie de a face o plată sub formă de donație în următoarele modalități:

  • a face o donație prin iTicket, care ofera servicii de procurarea a biletelor online;
  • a face o donație prin cardul bancar VISA sau Master Card de pe site-ul organizației cu indicarea proiectului Winter Masquerade Ball;
  • a face o donație cu indicarea destinației ”Winter Masquerade Ball” în oricare din filialele următoarelor bănci: Victoriabank SA, Moldindconbank SA, IS Posta Moldovei, Mobiasbanca SA, Moldova-Agroindbank SA;
  • a face o donație în numerar.

Pentru rezervări și/sau informații adiționale sunați 079 00 38 38

Vă mulțumim anticipat pentru generozitatea și participarea dumneavoastră la balul nostru de caritate. Împărțiți bunătate și compasiune celor care se află acum în dificultate!