Bucură-te de rezultat expres!

Îngrijirea expres este o procedură rapidă și eficientă, care oferă prospețime, strălucire naturală și întinerire tenului.

Este foarte importantă atunci când se apropie un eveniment important sau o întâlnire de afaceri, iar pentru proceduri complete este insuficient timp. Utilizați sfaturile noastre și într-o oră veți arăta impecabil.

Îngrijirea expres include următoarele etape:

  1. Curățarea pielii de produse cosmetice, sebum și celule moarte.
  2. Hidratare de calitate a tenului.
  3. Efect de lifting și aspect de piele odihnită.

Să examinăm fiecare etapă.

Curățare

Pentru curățarea profundă a pielii, utilizați Soluția purificatoare 4-în-1 Age Minimize 3D®, împreună cu Sistemul de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic®. Peria face peste 200 de vibrații pe secundă și înlătură de patru ori mai multe impurități decât curățarea obișnuită.


După curățare, folosiți Peeling-ul pentru curățarea profundă a pielii Mary Kay®. Acesta exfoliază și înlătură celulel moarte, reduce porii, accelerează microcirculația și oferă pielii un aspect sănătos.

Acum, pielea este cu adevărat curată și pregătită pentru următoarea etapă – hidratare de calitate.

Hidratare de calitate

O mască pentru față vă va ajuta să vă relaxați și să scăpați de stres. Este simplă, ușor de folosit și foarte eficientă. Este vorba despre Masca-lifting cu TimeWise Repair®. Datorită componentelor sale active, pielea se va revigora, va recăpăta elasticitatea și va avea un aspect sănătos și luminos.

Care sunt ingredientele din componența măștii care acționează magic asupra pielii?

Este vorba despre un complex de ingrediente active, care include extracte de ovăz, orhidee și hialuronat de sodiu, în care este îmbibată masca din bioceluloză. Acest material are proprietăți absorbante înalte și îmbogățește la maxim pielea cu ingrediente prețioase care, la propriu, transformă tenul.

Oferiți prospețime și privirii, doar ochii sunt oglinda sufletului! Folosiți Patch-urile hidrogel Mary Kay®. Datorită componentelor hidratante, aceste mini-măști roz vor restabili echilibrul hidric al pielii și vor reduce cearcănele de sub ochi.

Crema pentru umplerea ridurilor profunde Volu-Fill® va reduce semnificativ semnele vizibile de îmbătrânire din zona ochilor, buzelor, de pe frunte și din așa-numita ”zonă a zâmbetului”. Aplicați crema direct pe riduri și cu mișcări ușoare îmbibați-o în piele. Peste câteva minute, ridurile vor fi mai puțin vizibile.

Acum tenul arată minunat este pregătit pentru aplicarea machiajului!

Sunați-vă Consultantul de frumusețe pentru a procura produsele Mary Kay®. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți în regiunea în care locuiți! De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook: Mary Kay Moldova