STRĂLUCIRE MAXIMĂ!

Un ten fad, fără strălucire este una dintre cele mai dese probleme în rândul locuitorilor din orașele mari.

Printre factorii care fură energia pielii necesară pentru regenerare se numără stresul, oboseala, fumatul, poluarea, îngrijirea insuficientă. Să vedem care poate fi calea spre o strălucire naturală și un aspect natural al tenului.

Factori interni și externi care lasă tenul fad:

  1. Utilizarea produselor agresive de curățare spală lipidele și distruge suprafața pielii;
  2. Curățarea necalitativă și neregulă a tenului. Drept urmare, din cauza sebumului și impurităților acumulate, pielea nu poate respira corespunzător;
  3. Neglijarea utilizării protecției împotriva acțiunii razelor ultraviolete provoacă îngroșarea epidermei și încetinirea procesului de regenerare a acesteia;
  4. Influența negativă a mediului ambiant: praful și radicalii liberi afectează nu doar suprafața pielii, dar o distrug din interior.

Cum să-și recapete pielea strălucirea naturală?

Pasul 1. Curățare cu ajutorul Sistemului de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic®
Acțiune: Curăță pielea în profunzime, eliminând impuritățile și sebumul acumulat, exfoliază fin. Datorită masajului delicat, pielea se îmbogățește cu oxigen, este stimulată microcirculația. În piele pătrund mai ușor substanțele benefice din seruri și creme.

Rezultatul: Pielea este curată și arată mai fresh.

Pasul 2. Peeling Revealing Radiance®
Acțiune: Acidul glicolic înlătură eficient celulele moarte. Textura pielii se regenerează și se uniformizează.

Rezultat: Pielea devine mai netedă și strălucește din interior.

Pasul 3. Masca-gel hidratantă regeneratoare TimeWise®
Acțiune: Asigură hidratare intensă, menține nivelul hidric al pielii, reduce porii, ridurile de expresie și oferă rezistență tenului.

Rezultat: Senzația de piele curată, netedă și catifelată. Aceasta este îmbogățită cu substanțe nutritive și capătă un aspect mai sănătos.

Pasul 4. Fond de ten iluminator TimeWise 3D®
Acțiune: Fondul de ten TimeWise 3D® este un pas minunat de încheiere în orice ritual de îngrijire a tenului. Nuanța se va adapta perfect pielii și va ascunde delicat toate imperfecțiunile. Complexul inovativ Age Minimize 3D®, conținut în Fondul de ten TimeWise 3D®, protejează de acțiunea negativă a mediului ambiant, încetinește îmbătrânirea și păstrează tinerețea pielii.

Rezultat: Pielea este sub protecție invizibilă timp de 12 ore.

Pasul 5. Șervețele matifiante
Folosiți-le pentru a înlătura strălucirea inestitică provocată de sebum. Doar tamponați ușor cu șervețelul pe zonele care au nevoie de matifiere.

Sunați-vă Consultantul de frumusețe pentru a procura produsele Mary Kay®. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay® vă vor ajuta să îl găsiți în regiunea în care locuiți! De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook: Mary Kay Moldova