Cum să atragi femeile la orice vârstă: 4 obiceiuri ale lui Tom Cruise care încetinesc îmbătrânirea
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

Cum să atragi femeile la orice vârstă: 4 obiceiuri ale lui Tom Cruise care încetinesc îmbătrânirea

Tom Cruise are 59 de ani, însă este într-o formă excelentă și joacă în filme în mod regulat.

În ciuda vârstei sale, actorul își face propriile cascadorii și arată mult mai tânăr decât este. Deși mulți cred că o astfel de formă este rezultatul unor proceduri medicale, actorul asigură că rețeta longevității este într-o dietă sănătoasă. Pentru a-și păstra forma și tinerețea, Tom își monitorizează dieta cu strictețe.

Cruz preferă mâncarea la grătar

Cruz preferă mâncarea gătită la temperaturi scăzute, mai ales la grătar. Acest lucru se datorează faptului că alimentele pregătite la temperaturi înalte induc și provoacă un statut inflamator cronic ale țesuturilor, astfel accelerând îmbătrânirea. Se crede că una dintre cele mai potrivite diete pentru persoanele de peste 50 de ani este să consume alimente cu proprietăți antiinflamatoare, cum ar fi somonul, ciocolata neagră, ovăzul brun, afinele, ghimbirul, sfecla, broccoli, uleiul de măsline, roșiile și spanacul.

Cruz a eliminat carbohidrații din dietă

În trecut, lui Cruz îi plăcea să mănânce din plin, acum însă, nu-l poți surprinde pe Tom mâncând un castron uriaș de paste. Totul e din motivul că actorul se ține de o dietă ce conține 1200 de kilocalorii, care exclude practic toți carbohidrații. Acest lucru se datorează faptului că aceștia, pot accelera îmbătrânirea organismului, deoarece produc în exces insulină – hormonul “îmbătrânirii”.

Cruz preferă gustările sănătoase

Deoarece Cruise are un program de filmări încărcat, își păstrează energia pentru acestea, cu gustări sănătoase. Actorul ia mai multe gustări pe parcursul zilei și folosește diverse produse sănătoase precum afinele și nucile organice liofilizate.
Co-starul lui Cruise’s Mission: Impossible: Rogue Nation, Simon Pegg, a dezvăluit că Cruise și-a oferit serviciile de nutriționist întregii distribuții în timpul filmărilor în timp ce bucătarii săi găteau „curmale minunate cu unt de arahide și fulgi de nucă de cocos”.

Cruz nu consumă zahăr

Cruz are interdicție de zahăr, mai ales când începe să se filmeze. Se consuderă că și zahărul poate accelera îmbătrânirea și poate face pielea să arate mai rău. Pentru a-și putea satisface nițel poftele, lui Cruz îi place să trimită dulciuri prietenilor, pentru ca mai târziu să asculte părerile despre cât de delicioase au fost acelea. „Îmi plac foarte mult dulciurile, dar nu le pot mânca pentru că mă antrenez regulat și joc în filme. De aceea, trimit prăjituri tuturor prietenilor mei și aștept apelurile lor, care să-mi spună cât de delicioase au fost”, recunoaște Cruz.

AutorSiluan Stegărescu
Sursămentoday.ru

Sanatate
Sanatate

Revista Sanatate


Contacte:
Telefon: 068 585 053; 068 199 951
Adresa: str. V. Pârcălab, 30/1, Chișinău