Cum se poate de măsurat cu exactitate tensiunea arterială?

Problemele provocate de perturbarea tensiunii atreriale, din păcate le sunt cunoscute multora nu din auzite.

Starea de rău, slăbiciunile, dificultățile de respirație, perturbarea ritmului cardiac – toate acestea constituie doar o parte dintre simptomele ce țin de perturbările tensiunii arteriale.

Pentru a fi siguri în diagnosticarea tensiunii ar trebui cu exactitate să determinăm nivelul tensiunii arteriale, pentru ca mai apoi să alegem metoda corectă de normalizare a acesteia, în dependență de faptul dacă ea este mărită sau scăzută.

Тонометр BM 28Compania BEURER ne propune tensiometrul modern pentru braț BM 28, cu ajutorul căruia vom putea efectua măsurarea complet automată a tensiunii și a pulsului la nivelul brațului. Tensiometrul BM 28 totodată păstrează rezultatele măsurării, grație faptului că în dispozitiv este instalată memoria de utilizator. La fel ne mai indică și nivelul de risc ce ține de valoarea normală a tensiunii.

Printre avantajele tensiometrului BM 28 am putea evidenția următoarele:

  • Recunoașterea aritmiei;
  • Posibilitatea de a instala două alarme-pentru a putea administra medicamentele sau pentru a face măsurări la ore exacte;
  • Afișarea valorilor medii măsurate din ultimele 7 zile.

Tensiometrul BM 28 este un dispozitiv multifuncțional și de neînlocuit în fiecare casă, mai ales în lumea noastră contemporană în care devierile presiunii atmosferice influențează asupra fiecărui om.

Precizia sa și analiza calitativă v-a oferi posibilitatea fiecărei persoane să fie la curent cu nivelul tensiunii proprii!