Denta Vita – expert al zâmbetelor frumoase

Deja de 18 ani, clinica stomatologică Denta Vita le creează pacienților săi un zâmbet sănătos și frumos.

Tot ce se produce zilnic în clinică – e model de grijă medicală pentru oameni.

Stomatologii de la Denta Vita pe bună dreptate sunt consideraţi cei mai buni în domeniu. Angajații de la Denta Vita își completează în permanenţă cunoștințele, însuşesc tehnologii noii și îşi extind lista serviciilor.

În Denta Vita există specialiști în toate domeniile stomatologiei – terapeut, chirurg-implant, ortodont, ortoped, medic pentru copii, logoped, precum și specialişti de laborator și, bineînțeles, a diagnosticii computerizate 3D.
Toate serviciile sunt necesare pentru o analiză complexă a problemei și luarea unei decizii corecte.

Serghei Suhan, director, medic-șef la Denta Vita:

Сергей Сухан, главный врач клиники Denta VitaUnul dintre principiile importante ale muncii la Denta Vita – este siguranța contra infecției, lipsa maximă de durere a procedurilor, adevărata necesitate a tuturor manipulărilor medicale și de diagnostic.

Pentru tratament sunt selectate doar acele tehnologii și materiale, în securitatea și eficiența cărora există o încredere completă.

Specialiștii clinicii se conduc de regula – „Pacienții, care se tratează la noi în clinică, merită cel mai înalt confort și calitate superioară a serviciilor oferite” .

Tehnologiile laser și medicina

În Denta Vita se oferă o largă gamă de servicii dentare de cea mai înaltă calitate. Toate lucrările efectuate au garanţie, o examinare preventivă completă gratuită. Diagnosticul și tratamentul se bazează pe cunoștințe științifice și practice. Nivelul serviciilor oferite este destul de înalt, specialiștii clinicii în permanenţă şi-l ridică, prin ce explică absența disconfortului după tratament.

Tehnologiile cu laser și medicina merg mână în mână. Clinica Denta Vita folosește aparatul DOCTOR SMILE ™ D5, care este creat special pentru utilizarea în diferite domenii ale stomatologiei.

Precizia direcției de acțiune, sterilizarea zonei de operare, capacitatea de a opri sângerarea este o listă incompletă a motivelor pentru alegerea unui laser, atunci când se efectuează diverse operații și proceduri.
Stomatologia chirurgicală cu laser e un pas spre tratarea dinților și a cavității bucale fără sângerare, ceea ce elimină complet posibilitatea pătrunderii infecțiilor și vindecarea postoperatorie fără complicaţii.

Protecție – 100%

Denta Vita безупречная стерилизацияSterilizarea perfectă este mândria clinicii Denta Vita. Aici se practică un sistem triplu de
sterilizare a instrumentelor. Pentru început se prelucrează chimic cu reactive speciale de la compania germană DURR, apoi se produce dezinfectarea instrumentelor într-o baie cu ultrasunete, cu același reactiv, și numai după aceasta instrumentul spălat și uscat este împachetat în pungi vacuum de unică folosință. Ambalajele finite sunt plasate într-o autoclavă de clasa B, unde are loc sterilizarea cu aburi a instrumentelor în vid.

Un grad înalt de confort

Cabinetele stomatologice sunt dispersate între ele. Apropo, medicii nu vorbesc la telefon în timpul tratamentului. Apelurile telefonice sunt preluate de administratori.

La clinica Denta Vita se oferă o gamă largă de servicii:

  • 3D – diagnostică cu raze conice efectuată de către un tomograf;
  • tratarea dinților de orice complexitate (tratamentul și prevenirea cariilor, tratamentul stomatologic la copii, restaurarea contactului interdentar, tratamentul granuloamelor, chisturi etc.);
  • toate tipurile de proteze (ceramică fără metale, zirconiu, toate felurile de protezare, inclusiv cele individuale pentru implanturi, inserții, furnir etc.).

La Denta Vita este posibilă restaurarea dinților cu furnir și fotopolimeri, restabilirea înălțimii mușcăturii, lungirea dinților din față, albirea lor (inclusiv utilizarea sistemului LAZER).

Стоматологическая клиника Denta Vita

Printre serviciile chirurgicale e şi instalarea implanturilor dentare, tratamentul chisturilor și granulelor, tratamentul gingiilor, îndepărtarea dinților de complexitate variată, fără nici o durere, chirurgie cu laser.

De asemenea, este posibil să corectați mușcătura cu dispozitive nedemontabile de auto-ligare Damon System și tehnicii linguale individuale
WIN.

Despre clinică

Clinica Denta Vita este situată în centrul orașului Chișinău.
În proiectarea cabinetelor sunt implementate cele mai moderne sisteme de purificare și condiționare a aerului. Comunicațiile de la compresorul KAESER pentru alimentarea cu aer comprimat a tuturor jilţurilor dentare cu aer steril nu răspândesc umiditate și impurități de ulei. Apa, care este utilizată la locul de muncă, trece prin 2 nivele de filtrare.

Lămpile bactericide și ionizatoarele de aer sunt parte integră a fiecărei încăperi de tratament. Pentru confortul pacienților în cabinetele stomatologice sunt instalate uși transparente, pentru ca însoţitorii pacientului să observe procesul de tratament.

Specialiștii clinicii

Specialiștii de la Denta Vita stabilesc periodicitatea examinărilor. La indicaţia dentistului, asistentul programează pacientul pentru un control, iar la momentul potrivit administratorul prin e-mail sau telefonic ăi va reaminti acestuia despre data şi ora vizitei.
Acest serviciu economisește timp, excluzând necesitatea de a vizita inutil clinica.

Denta Vita весь спектр стоматологических услуг

Beneficiile clinicii

Consultarea la dentist este gratuită. Specialistul va studia cavitatea orală, tomografia și va întocmi planul individual de tratament, inclusiv şi cel financiar. Dacă este necesar, se creează un consiliu, deoarece la Denta Vita sunt medici din toate domeniile. E un mare avantaj pentru pacienţii noştri și suntem mândri de el.