Denta Vita: grija față de frumusețea și sănătatea zâmbetului dumneavoastră!

Denta Vita

Clinica individuală stomatologică Denta Vita – înseamnă 19 ani de îngrijire a sănătății a mii de pacienți.

Medicii oferă o gamă completă de servicii dentare profesionale, utilizând cele mai noi tehnologii de tratament și experiența specialiștilor străini de cea mai înaltă clasă.

Specializarea clinicii

Clinica Denta Vita din 1999 are grijă de sănătatea și frumusețea zâmbetului fiecărui pacient. La ziua de azi aceasta este una din puținele clinici private din Moldova care oferă o gamă completă de servicii stomatologice care la rândul său corespund standardelor europene de calitate.

Medicii acestei clinici neapărat vor selecta varianta cea mai optimă de tratare a pacientului, vor instala implanturi ale producătorului german, vor ajuta în conferirea mușcăturii ideale folosind sistemul de bretele non-ligand Damon System și vor face zâmbetul alb ca zăpada grație utilizării tehnicilor inovative de înălbire.

Nu veți mai fi nevoiți să vă permutați graficul întâlnirilor de afaceri planificate numai pentru faptul că trebuie să faceți o vizită la medicul stomatolog și aceasta se datorează faptului că clinica dispune de propriul laborator și de cele mai inovative echipamente care le permite medicilor să ofere o gamă maximă de servicii în cel mai scurt timp posibil.

La dispoziția specialiștilor din clinica  Denta Vita  stau numai echipamente inovative ca: tomografia computerizată prin intermediul căreia se poate de diagnosticat orice patologie dentară, laserul dentar care face posibilă efectuarea unor proceduri chirurgicale și endodontice destul de complicate. În afară de aceasta medicii stomatologi mai utilizează în timpul tratamentului numai materialele certificate și anestezicele de generație nouă
Aceasta ar însemna că anume aici se oferă cele mai bune servicii din toate cele posibile. Aici pacienții sunt așteptați de o echipă de profesioniști, de echipamente de înaltă calitate și de un microclimat amiabil și toate acestea la un loc luate asigură confortul și siguranța tratamentului.

Profesioniștii stau la straja sănătății dumneavoastră

Doctorii clinicii Denta Vita sunt niște profeșioniști cu o bogată experiență de lucru acumulată pe parcursul multor ani. Ei urmăresc cu atenție toate noutățile și tendințele ce țin de domeniul stomatologiei, mereu tind să-și ridice nivelul de calificare, fecventând diferite cursuri și seminare atât în Moldova cât și peste hotare.

În clinică activează specialiști în următoarele domenii ca:
⦁ terapie;
⦁ ortodonție;
⦁ chirurgie stomatologică;
⦁ ortopedie;
⦁ stomatologie pentru copii;
⦁ direcția estetică;
⦁ implantarea dinților;
⦁ logopedie.

La prima consultație fiecare pacient realizează o diagnosticare completă a cavității bucale prin intermediul tomografiei dinților în format 3d. Examinarea (în cazul în care se necesită) este efectuată de toți medicii-stomatologi cu scopul de a elabora în mod colectiv un plan individual al tratării, excluzând posibilitatea de eroare la etapele incipiente.

Prioritatea clinicii Denta Vita constă din excluderea neîncrederii, fricii și a stresului pacientului, arătându-i că la ziua de azi orice problemă a cavității bucale poate fi rezolvată în mod ideal, fără dureri și în cel mai scurt timp posibil.

Directorul și medicul general, dl. Serghei Suhan

Director și medic general al clinicii stomatologice Denta Vita
Serghei Suhan
Director și medic general
al clinicii stomatologice
Denta Vita

«Pentru o persoană modernă, dinții sănătoși și frumosi sunt cheia succesului și a atractivității. Întotdeauna mi-am dorit să dăruiesc oamenilor zâmbete sănătoase în condiții mai bune și fără durere, și din aceasă cauză visam din copilărie să devin dentist pentru a schimba procesul de tratament în bine. Dorința mea s-a împlinit, dar nu imediat.

Am parcurs un drum lung și înțeleg foarte bine cât de important este fiecare specialist în activitatea unei clinici stomatologice. Toți doctorii din secția noastră de stomatologie sunt specialiști de înaltă calificare și sunt adevărați stăpâni ai domeniului lor. Administratorii întâmpină pacienții ca pe niște oaspeți mult așteptați și răspund la toate întrebările lor. Asistenții lucrează rapid și în mod armonios.

Clinica întotdeauna a fost și va fi orientată către pacienți. Toate acțiunile noastre sunt îndreptate spre aceea ca să-i facă pe toți să se simtă confortabil la maximum.
În primul rând, este convenabil să ajungeți la noi din orice parte a orașului, deoarece Denta Vita se află chiar în centrul orașului Chișinău.
În al doilea rând, recepția noastră este o zonă de odihnă și confort unde vă puteți relaxa în fotolii confortabile.
În al treilea rând, aplicăm o abordare individuală față de fiecare pacient, iar acest lucru se aplică nu numai față de tratament, ci și față de programul de vizite la un specialist.
Și în al patrulea rând, garantăm securitatea completă. Pacienții ne încredințează nouă cel mai important lucru – sănătatea lor și noi nu avem nici un drept сa să-i dezamăgim.»

Inovație și securitate

Umiditatea și temperatura stabilă sunt foarte importante pentru procesul de tratare și depozitare a materialelor utilizate în activitatea medicilor dentiști. Anume din această cauză în proiectarea clinicii dentare Denta Vita a fost prevăzut un sistem inovativ de condiționare și purificare a aerului în fiecare sală de tratament. Se utilizează un sistem aparte pentru aspiratorul chirurgical, care exclude răspândirea norului infectat din zona de lucru în căile respiratorii ale pacientului și ale medicului.

Инновации и безопасность в клинике Denta VitaComunicațiile informatice între cabinetele stomatologice, registratură și cabinetul Rq oferă optimizarea procesului de tratament.

Sistemele de aer comprimat care rulează de la compresorul KAESER furnizează aer steril fiecărui scaun dentar fără umiditate și impurități nocive, iar apa folosită în timpul funcționării trece printr-o curățare de 2 niveluri. Clinica oferă un sistem triplu de prelucrare și sterilizare a instrumentelor. La prima etapă, fiecare instrument este tratat cu reactivi care distrug complet toți microbii și virușii cunoscuți (informații pentru referință: virusul SIDA și hepatita este complet distrus într-o astfel de soluție deja peste 15 minute).

Apoi, totul este prelucrat într-o băiță ultrasonografică și numai după aceea instrumentul complet spălat și uscat este sigilat în pungi de unică folosință în care se amplasează un indicator portocaliu, care confirmă sterilitatea după autoclavare.

Преимущества клиники Denta VitaServicii populare:

• Sistemul de bretele non-ligand Damon System
• tratamentul cariilor superficiale fără foraj
• vinirile ceramice – cea mai bună metodă de restaurare a dinților
• implantarea
• tratamentul dinților de lapte
• albirea prin intermediul tehnologiei inovatoare Zoom.

Avantajele clinicii:

• Abordarea individual față de fiecare pacient
• tehnici noi și unice
• echipament de vârf
• proceduri complete nedureroase
• tratament complet pe etape

Metode unicale de tratament nedureros

Principala valoare a clinicii Denta Vita este sănătatea și confortul pacientului. Datorită unui sistem special dezvoltat de tratament fără durere, cu ajutorul „gazului de râs”, anestezicelor moderne de înaltă calitate și a echipamentelor, practic nu există senzații dureroase în timpul tratamentului.
În clinică folosim anestezice de producție franceză și germană de înaltă calitate, care sunt de 5-6 ori mai eficiente ca grad de ameliorare a durerii și ca durată și totodată conțin de 20 de ori mai puțini conservanți, ceea ce le face mai puțin alergice pentru persoanele care fac parte din grupul de risc de nivel ridicat.

Ciclu complet

Denta Vita este o clinică cu ciclu complet deoarece toate procedurile necesare,începînd cu examinarea inițială până la înlăturarea bretelelor se desfășoară la fața locului și încă grație faptului că clinica este înzestrată cu echipamentul cel mai modern, dar și datorită în mod indiscutabil echipei de specialiști de nivel înalt.