TerraMed: tehnologii de vârf și specialiști de primă clasă la straja sănătății

Частная многопрофильная клиника TerraMedClinica privată și multidisciplinară TerraMed și-a început activitatea în anul 2011 și într-o perioadă destul de scurtă de timp s-a recomandat ca o instituție medicală care face față celor mai mari cerințe.

La ziua de azi clinica a trecut la un nou nivel, extinzându-se și crescânduși capacitățile sale.

Pe o suprafață mai mare de 2500 de metri pătrați sunt situate: un laborator modern, o policlinică bine echipată și un bloc de operații. La fel policlinica mai oferă și condiții de staționar pentru 20 de locuri. Tehnologiile avansate de diagnosticare și tratament asociate cu echipamentele tehnice moderne permit clinicii să ofere o gamă largă de servicii medicale.

Profesionalismul medicilor care oferă asistență medicală calificată este destul de important. TerraМed este echipată cu un laborator modern și cu un cabinet de radiologie. Clinica oferă posibilitatea de a realiza următoarele investigații ca: examinarea cu ultrasunete și doppleografică, efectuarea endoscopiei (fibro și gastroscopiei), coloscopiei video, encelografiei și M-ECO.

Policlinica

În incinta policlinicii TerraMed specialiștii ca: terapeutul, ginecologul, traumatologul, neurologul, endocrinologul, mamologul, gastroenterologul, cardiologul, dermatologul, otorinolarinologul, proctologul, antihomotoxicologul, psihoterapeutul, dermatocosmetologul,terapeutul de ozon, neurologul osteopat, vertebrologul manual și stomatologul sunt dispuși să vă ofere în orice moment consultații..Absolut toți medicii posedă categoria superioară de calificare sau gradul științific de candidat și doctor în științe și pe lângă aceasta mai au și o vastă experiență practică.

Staționarul de zi

Așa s-a făcut ca-n lumea modernă omul nu întotdeauna poate să-și permită luxul de a se interna în condiții de staționar deplin.Ritmul de viață turbat și lipsa catastrofală de timp anume ele sunt motivele din cauza cărora foarte multe persoane nu se tratează până la capăt sau suportă boala ”în picioare„. Și desigur că în mod normal asemenea mod de viață se reflectă destul de negativ asupra stării generale a organismului.

Clinica TerraMed oferă posibilitatea unui tratament ambulatoriu în staționarul de zi unde pacientul în orice moment convenabil pentru el poate realiza procedurile necesare doar în câteva ore și să revină rapid la treburile sale cotidiene.Staționarul de zi al clinicii TerraMed prestează asemenea servicii ca: tratamentul parenteral (intravenos) prin ozon, injectările intravenoase și intramusculare, terapia de perfuzie (picurarea), injecțiile intra-articulare și blocadele paravertebrale. De asemenea clinica oferă un curs de proceduri de reabilitare în cabinetul de reabilitare și în sala de fizioterapii.

Chirurgia

Secția de chirurgie este mândria clinicii. Blocul de operare este format din trei săli de operații și un salon de terapie intensivă. Echipamentul tehnic al clinici permite specialiștilor de înaltă calificare să realizeze intervenții de diferite niveluri de complexitate ca intervențiile din domeniul: traumatologiei (artroscopia articulațiilor genunchiului și umărului, endoprotezarea șoldului și genunchiului), chirurgiei (cavitatea abdominală și chirurgia vasculară și tirodiană), chirurgiei plastice, urologiei și ginecologiei (laparoscopie, histeroscopie, laparotomie).

Unul din cei mai iluștri chirurgi, Adrian Beleuță, implantează stimulatoarele cardiace care-i oferă oportunitatea pacientului ca pe parcursul unei singure zile să se reântoarcă la o viață deplină. Metodele moderne ale chirurgiei mini-invazive oferă posibilitatea de a furniza asistență medicală fără durere pacienților și în cel mai scurt timp posibil.De asemenea clinica a creat cele mai confortabile condiții predestinate pentru pacienții care trec o cură de reabilitare.

Reproductologia

În mod deosebit se merită de relatat despre secția de reproducere unde specialiștii competenți, înarmați cu tehnologii moderne ajută cuplurilor căsătorite să rezolve orișice problemă ce ține de infertilitate. Clinica TerraMed oferă posibilitatea de a realiza procedura FIV (fertilizarea in vitro) care se consideră una din cele mai populare și mai productive metode de luptă contra infertilității.

De asemenea clinica oferă oportunitatea de a mai realiza și alte tehnologii moderne ce țin de reproducere și anume: tehnica de însemănare artificială și programul ICSI adică introducerea spermatozoizilor în citoplasama oocitului.

Laboratorul

Personalul calificat, echipamentul modern, reactivele calitative și un control riguros permit realizarea rapidă a celor mai complicate investigări clinice, biochimice și imunologice. La momentul dat echipamentul tehnic al clinicii permite efectuarea a mai mult de 500 de analize variate.

Nu mai puțin important este faptul că clinica garantează calitatea, siguranța și anonimatul analizelor; aceasta este posibil grație faptului că procesul lor de investigație este automatizat. În afară de aceasta acest moment permite excluderea totală a unei erori care poate fi provocată de factorul uman.De asemenea oricare pacient este sigur de faptul că nimeni în afară de el însuși nu va afla rezultatele analizelor sale.

Radiografia

Investigațiile radiologice din clinică sunt realizare în format digital prin intermediul aparatului TOSHIBA care la rândul său este un dispozitiv ultramodern. Acest dispozitiv permite diagnosticarea exactă cu o doză minimă de radiație a bolilor sistemului respirator, aparatului locomotor, a maladiilor ORL și a patologiilor sistemelor urogenitale și digestive.
Investigațiile sunt realizate prin utilizarea agenților de contrast. Concluzia este emisă pe un film radiografic și în format CD.

Investigația radiologică realizată în TerraMed prezintă nu doar un nivel înalt de servicii, ci și echipamente de ultimă oră și prețuri rezonabile.Acest centru pe bună dreptate este considerat unul din cele mai bune grație atmosferei călduroase și confortabile, dar și în primul rând datorită echipei de medici și asistente medicale cărora le putem încredința cu siguranță cel mai prețios lucru pe care îl avem-sănătatea noastră.