Denta Vita: Totul pentru ca pacienții să se simtă confortabil

Denta Vita – Răspunsul nostru legendei!

Serghei Suhan
Serghei Suhan
Medicul șef al clinicii Denta Vita

Pentru mine Denta Vita – nu e doar o afacere. Este un vis devenit realitate, al cărui drum parcurs a fost lung și greu. În afară de asta – e o clinică de familie.

Împreună cu soția mea, zi de zi, lucrăm cot la cot, chiar dacă avem specialități diferite, încercăm să facem totul pentru a le asigura pacienților noștri îngrijire maximă și atenție față de problema lor.

Denta Vita dispune de specialiști în fiecare domeniu al stomatologiei – terapeuți, chirurg-implantolog, ortodont, ortopezi, medic pediatru, logoped, precum și de laborator și, desigur, diagnosticare 3D pe calculator. Toate acestea sunt necesare pentru o analiză globală a problemei și luarea deciziei corecte.

În plus, în Denta Vita sunt trei oameni la înregistrare – ei întâlnesc pacienții, creează cartele medicale, apelează clienții și amintesc de următoarea vizită, păstrează legătura între medic și pacientul său. Pentru noi e important nivelul înalt al serviciilor și confortul.

„Mă fascinează oamenii cu un zâmbet frumos. Ar trebui să reflectez, ce le-ar face să zâmbească atât de frumos ” – Andy Warhol

Igor Ungureanu, director comercial UNGAR SRL

Игорь Унгуряну

Directorii Denta Vita – soții Suhan – „Antrenori în joacă“ în stomatologie. Poate că, anume acest lucru este secretul succesului acestei clinici, deoarece ei nu sunt doar lideri, ci și specialiști practicieni, atât de bine familiarizați cu specificul organizației medicale „din interior“.

În calitate de pacient, pot menționa câteva puncte importante pentru mine: raportul excelent între preț și calitate, ceea ce este important, deoarece în Denta Vita se utilizează  cele mai fiabile și avansate echipamente și materiale.

În continuare – un nivel înalt de asigurare a sterilității (variind de la medicamente și instrumente pentru sterilizare și finalizând cu îmbrăcămintea de lucru). Și, în sfârșit, o recepție foarte confortabilă și angajați profesioniști.

Elena Sergeeva, lingvist, profesor de limbă engleză

Елена Сергеева

Când am venit pentru prima dată în clinica Denta Vita, în urmă cu aproximativ patru ani, am fost plăcut surprinsă că a prevalat o atmosferă confortabilă și relaxată – nu am simțit nici un disconfort, familiar pentru oricine care a vizitat vreodată un medic. Acestea au fost primele mele impresii, care nu m-au dezamăgit. Fiecare vizită suplimentară în această clinică mi-a oferit oportunitatea de a evalua mai multe avantaje, inclusiv, desigur, o abordare profesională, angajați prietenoși și grijulii, un raport optim între preț și calitate și, nu în ultimul rând, cele mai recente tehnologii pentru a oferi un tratament cât mai repid și fără dureri.

Dar, cel mai important avantaj al clinicii Denta Vita, pentru mine, este stomatologia pentru copii. Fiecare mamă știe în ce coșmar se poate transforma vizita unui copil la doctor. Din fericire, Denta Vita sparge cu success acest stereotip. Fiica mea avea doar un an jumate când ne-am dus pentru prima dată la un dentist. Am avut noroc, că am ajuns la acești profesioniști, pentru că fiica mea deja nu are nicio teamă față de stomatologi. Specialiștii clinicii a tratat-o ​​atât de delicat, încât am trecut cu succes toate procedurile necesare. Acum, vizita în Denta Vita pentru noi  e o adevărată sărbătoare, către care fiica aleargă săltând cu plăcere!

Veronica Vizant, femeie de afaceri

Вероника Визант

Avantajele clinicii Denta Vita pot fi enumerate mult timp, dar cel mai important este – echipa. Aici activează specialiști cu experiență, bine selectați, de înaltă calificare.

Datorită acestui fapt, precum și datorită celor mai noi echipamente moderne, care le găsim în Denta Vita, clinica oferă o gamă foarte largă de servicii.

Este deosebit de important faptul că, aici există specialiști aproape din toate domeniile stomatologiei: este foarte convenabil, deoarece, dacă este necesar, imaginea de ansamblu a problemelor tale o pot face colegii de lucru, care lucrează în același spațiu.

În clinică atitudinea favorabilă față de sine o simți imediat – chiar de la biroul de înregistrare, iar procedurile lipsite de durere, încă mai mult vă vor convinge că Denta Vita e o echipă de profesioniști.