Eurooptica – salon de optică de clasă europeană

EuroopticaPractic astăzi fiecare persoană la sfatul oculistului folosește ochelari ca mijloc de a îmbunătăți vederea sau ca mijloc de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare.

Eurooptica este un salon de optică de clasă europeană. Aici vi se va oferi cea mai largă gamă de ochelari și rame, precum și oportunitatea de a face un diagnostic al vederii și de a primi sfaturi de la oftalmologii profesioniști.

Diagnosticarea

În Eurooptica oricine poate trece un diagnostic complet al vederei și poate primi o rețetă pentru procurarea lentilelor de contact sau ochelari, să-şi aleagă lentile și rame. Clienții pot beneficia de ajutorul medicilor experimentați, consultanților și, de asemenea, a unui meşter-optician.

Eurooptica are un atelier personal, ce e un mare avantaj: faptul că un oftalmolog și meşter-optician conlucrează în aceeași instituție, permite pe loc să fie ajustată optica selectată, inclusiv şi lentilele progresive moderne, pe care mulți le refuză doar din cauza că nu au fost corect alese. În Eurooptica astfel de erori sunt excluse!

Elena Chisleacova, oftalmolog de categorie superioară
Elena Chisleacova
oftalmolog de categorie superioară

Diagnosticarea vederii se efectuează într-un cabinet echipat cu utilaj modern și nu diferă de un cabinet de diagnoză dintr-o clinică oftalmologică specializată.

Toate etapele procedurilor de diagnosticare și procedurile de testare sunt efectuate de oftalmologi experimentați, care iau în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui pacient.

În medie o consultare durează aproximativ 30-40 de minute, ceea ce este foarte diferit de practica obișnuită, când diagnosticul se face doar în 15 minute.

În Eurooptica sunt siguri că o astfel de consultare aprofundată și detaliată este necesară pentru a minimiza erorile în selectarea ochelarilor.

Personalului îi este plăcut să audă de la pacienţi: „Așa nu m-au consultat nicăieri“.

Lentile de contact

Veronica Gherasim, medic oftalmolog
Veronica Gherasim
medic oftalmolog

Celor care, din diferite motive, nu pot purta ochelari, li se oferă o opțiune alternativă – lentile de contact. Acestea au o serie de avantaje față de ochelari, dar necesită respectarea regulilor de purtare și îngrijire corespunzătoare.

Este important de a alege lentilele pentru a le potrivi cu forma corneei, ca să nu producă disconfort. Acest lucru îl face medicul-contactolog.

Sunt necesare cunoștințe și experiență pentru selectarea lentilelor de contact de tip multifocal, care este, de asemenea, o prioritate pentru Eurooptica.

În rețeaua Eurooptica clienților li se oferă lentile de contact cu prețuri diferite și de la producătorii Bausch & Lomb, Gelflex.

Optica pentru copii

Trebuie remarcat faptul, că Eurooptica oferă o varietate de rame pentru copii de orice categorie de vârstă. Rețineți, e foarte important să se efectueze un diagnostic calitativ al vederii copiilor la timp. Un rol important îl are şi alegerea ramelor pentru ochelarii copilului. Uneori această procedură e foarte dificilă. Dar nu în Eurooptica, pentru că aici veţi găsi ceea ce va prescris oftalmologul.