TOP BEAUTY SALONS: COUTURE — Arta de a arăta frumos

Health and Beauty Salon CoutureSalonul Couture – include în sine metodele excepționale de păstrare a frumuseții și de creare a look-ului. Pe una din străzile liniștite din centrul Chișinăului se află Health and Beauty Salon Couture în care se poate de petrecut timpul cu plăcere și în același timp să devii și mai atrăgătoare. Pe din afară clădirea destul de spașioasă arată destul de sobru, dar e destul doar să deschidem ușa și nimerim în un complex de patru nivele destul de confortabile unde se crează frumusețea.

În hol fiecare oaspete este întâlnit de zâmbetul amabil al recepționerei cvare duce evidența înscrierilor și informează clienții. În timpul în care trebuie să așteptați până se va elibera un maistru vă puteți așeza pe o canapea sau pe un fotoliu destul de comode. Sau în acest timp puteți face cunoștință cu interierul care include în sine patru nivele. La nivelul patru se află unul din saloanele de coafură care dispune de trei locuri lucrătoare, unul din cele două cabinete cosmetologice și locul de lucru al maistrului-VIP-stilist.

La nivelul trei mai găsim încă un salon de coafură care dispune de cinci locuri. Nivelul doi este însuși holul unde se poate de băut o ceșcuță de cafea și de relaxat la fel aici este amplasată și recepția unde lucrează niște lucrători destul de amabili care sunt întotdeauna bucuroși de oaspeți și tot aici la nivelul doi se mai află și un cabinet pentru masaj și respectiv și un cabinet cosmetologic.

Dacă ați coborî pe scară la nivelul unu atunci acolo veți găsi un salon de manichiură și două cabinete de pedichiură.La fel aici se mai află și zona de odihnă pentru personal.
Salonul Couture vă poate presta toate tipurile de servicii cosmetologice clasice , vă mai poate propune realizarea unei proceduri de întinerire prin intermediul unor aparate speciale și realizarea unor proceduri ce țin de îngrijirea pielii. Atât administrația salonului cât și personalul acestuia urmăresc destul de meticulos apariția diferitor inovații ce apar în piața cosmetologică pentru a bucura întotdeauna oaspeții săi cu diferite modalități utile de îngrijire a feței și a corpului în condiții de salon sau de casă.

Oaspeții permamenți ai salonului știu foarte bine că salonul preferat impresionează nu numai prin aceste inovații,ci și prin faptul că el oferă propuneri speciale și acții deosebite drept mulțumire clienților loiali.

«Noi utilizăm numai acele metode și acel utilaj care nu dăunează organismului și folosim numai produsele cosmetologice care conțin la maximum doar ingrediente naturale».

Spectrul de servicii

Couture

În această împărăție a frumuseții și sănătății se poate de obținut un certificat cadou nu numai pentru mămica iubită,soție sau prietenă, ci și pentru dragii noștri bărbați. Pe lângă aceasta serviciul și suma disponibilă pentru cheltuit se poate de ales de sinestătător reeșind din buget și preferințe. Dacă dumneavoastră considerați că acest loc plăcut așteaptă vizite numai din partea femeilor atunci voi vă înșelați.

Spectrul de serviciile prestate pentru bărbați în salonul dat nu este mai puțin variat decât cel pe care-l oferă și femeilor. Acesta include următoarele: manichiură, pedichiură, serviciile cosmetologului, frizerului, tunsorile clasice, stilistul pentru bărbați și bărbierul. Desigur că și doamnele și domnișoarele vor găsi aici ceea ce le-ar plăcea și le-ar interesa ca de exemplu: plăcutele proceduri SPA, masaje, pilinguri și multe altele.

În cazul în care salonul nostru va fi vizitat de o mireasă atunci ea ar putea să-și aleagă tot spectrul necesar de serviciile ce țin de pregătirea pentru solemna zi a nunții – de la manichiură până la machiaj și coafură. În afară de frezele clasice și aranjări în salon se pune un accent foarte mare pe frumusețea naturală și pentru aceasta se propune un tratament SPA adică tratarea și restabilirea părului. Acest tratament se bazează doar pe ingredientele naturale.

Couture – include în sine doar cosmetica de elită. La fel se atrage o atenție deosebită asupra faptului ca produsele cosmetice să nu fie dăunătoare pentru organism și după posibilitate ca conținutul acestora să fie natural.Salonul își îndreptățește în adevăratul sens al cuvântului denumirea și predestinarea sa-el pledează nu numai pentru frumusețe,ci și pentru sănătate.

Couture — este arta de a crea un look

Anume din 2015 a apărut o astfel de denumire intrigantă și atrăgătoare a salonului. Această denumire duce spre asocieri plăcute:la unii legate de creatorii francezi de modă la alții legate de temperamentalii modelieri italieni.

Esența însă rămâne de neschimbat: Couture este arta de a crea un look fascinant, elegant, enigmatic și surprinzător. La care vă veți opri depinde de faptul ce dispoziție aveți și cum vreți să vă simțiți la ziua de azi. Diamantele și foarfeca care demarchează logotipul său ne arată câtă atenție și grijă se acordă fiecărui client din partea maiștrilor salonului atunci când lucrează asupra aspectului lui exterior.

Salonul COUTURE – nu este numai frumusețe, dar și sănătate

De la vârful capului până la călcâie

Нина Волкова

În salon reprezentantele sexului frumos pot benefecia de toate serviciile cosmetologice, începând cu îngrijirea la care se atribuie masajul, măștile, curățările, pilingurile și continuând cu procedurile cosmetologice realizate prin intermediul unor aparate ca: RF–liftingul, procedurile ultrasonografice și invazive.

La procedurile invasive se atribuie: plastia de contur, pilingul median, plazmoliftingul, tred-liftingul (mezoniti) și botulinoterapia.

Stilul masculin

Stereotipul precum că ușile salonului Couture sunt deschise doar pentru reprezentantele sexului frumos demult este depășit. Aici vin și bărbații. Ei desigur că foarte rar se încumetă să apeleze la metodele invazive și dureroase de întinerire, dar s-au obișnuit cu faptul că trebuie să aibă grijă regulat și să țină cont de starea pielii feței și a părului.

мужской парикмахерDa și apropo procedura de netezire a câtorva riduri de pe frunte ca aceasta să nu pară atât de severă de loc nu înjosește demnitatea masculină.

Dacă bărbatul se ține de modă sau pur și simplu vrea să-și schimbe imaginea atunci acesta ar trebui neapărat să urce la nivelul patru al salonului. Anume acolo se crează capodopere adevărate și anume: frizurile bărbătești moderne și creative, vopsitul și aranjatul părului. Și acesta nu este un lucru obișnuit realizat de un frizer simplu, ci combinarea coloristicii și formei, chimiei, geometriei, stilului și modei.

Pentru cei care își doresc o frizură în stil «urban» sau «pompadur» sau poate că în genere au hotărât să-și facă un undercut pentru sezonul de vară cel mai important e ca să nu uite de culoare. Natura dictează cu moda și în așa caz se poate de luat o decizie drastică de a colora părul sau barba în diferite nuanțe interesante.

Un look unical este înfățișarea dumneavoastră ideală

Frizurile femeiești și aranjările, coafurile de seară și vopsirea sunt o chestie destul de delicată și din această cauză numai un stilist-vizajist va putea să vă ajute să emitați imaginea corespunzătoare pentru o seară solemnă sau pentru o cină festivă.

Яна ЯновскаяAici se mai poate de organizat un ansamblu efectiv dintre coafură și vizaj. Se va realiza un maicap care se potrivește tipului de culoare a feței și trăsăturilor acesteia. La fel se va ține cont și de tematica evenimentului și motiv,perioada zilei și sezon. Un stilist la rândul său nicidecum n-ar face față fără un gust înnăscut și simțul estetic.

Doamnele și domnișoarele care sunt pregătite să facă anumite schimbări în ceea ce le privește pe ele personal, dar și în jurul lor trebuie să se grăbească să probeze pe ele înseși un look unical. În salonul Couture toată lumea consideră că o înfățișare ideală este atunci când toate detaliile sunt alese strict individual pentru o persoană anume, ele i se potrivesc omului, feței sale, manierelor, felului de a face față la anumite situații și felului său de a se comporta.

Și nu este important dacă aceasta este acum la modă sau aceasta este vintaj sau clasică pură. E important ca persoana să arate și să se simtă bine și în armonie cu el însuși.

Armonia sufletului și corpului

În spectrul de servicii a salonului de proceduri SPA sunt multe tipuri de masaj. Ele includ atât tehnici clasice cât și exotice la fel și proceduri care au o istorie multiseculară și neapărat din acelea ce țin de inovațiile ultramoderne.

Татьяна БыркинаPentru ca clientul să nu să se piardă cu firea din cauza acestui spectru variat,maistrul e gata să-l ajute să facă alegerea corectă și să-i spună ce va fi pentru el mai bine la momentul dat:sau un seans de relaxare sau un masaj tonifiant sau o cură de anticelulită sau o reflexologie curativă. Pentru amatorii de relaxare SPA se va găsi absolut totul: de la tradiționalii scrabi până la înfășurările cu arome de ciocolată și alge marine folositoare pentru organism.

Sarcina principală a maseorului e ca să-i ajute clientului să se relaxeze și să-i creeze un confort psihologic doar e cunoscut faptul că prin intermediul mâinilor masorului este afectat sistemul general nervos și respectiv și terminațiile nervoase.

Masajul este momentul când se poate de deschis sufletul și de obținut emoții pozitive. Cabinetul preconizat pentru masaj este dotat în așa fel ca această procedură să producă o plăcere maximă și în timpul seansului nimic nu trebuie să-l neliniștescă și să-l sustragă pe client.

Metodologiile manuale ajută ca sistemul nervos să se odihnească de la stresuri și determină organismul să lucreze mai intensiv și anume acest fapt stimulează procesele de schimb din stratul cutanat, îmbunătățește fluxul de sânge și drenajul limfatic, este capabil să lupte cu celulita și mai are încă o mulțime de efecte pozitive.

Frumusețea și estetica mâinilor și picioarelor dumneavoastră

Grija față de unghiile și pielea de la mâini și picioare este o parte indispensabilă a lucrului regulat asupra persoanei proprii căruia i se acordă neapărat o părticică din calendarul femenin.

Илона ПоповаCabinetul de manichiură este locul unde se menține frumusețea și estetica mâinilor și picioarelor.

Acestea sunt unele din acele proceduri care, de regulă, rămân neobservate, dar necătând la aceasta importanța lor nu se micșorează de loc. Este adevărat că mâinile pot trăda vârsta femeii. Așa că noi nu numai că trebuie să avem grijă de ele, ci și să avem o atitudine destul de gingașă față de mâinile noastre deoarece pielea de la mâini este supusă expunerii nocive cu mediul înconjurător.

La fel stau lucrurile și cu picioarele.Îngrijirea regulată ne va ajuta să evităm anumite probleme neplăcute.

Couture – pentru estimatorii stilului

Iată că am trecut prin toate etajele unui salon la început care părea atăt de uriaș, dar acum atât de drag inimii, Couture. În afară de maiștrii amabili și atmosfera care te predispune aici ți se întipărește în minte și dizainul modern cu o oformare a interierului neobișnuită și originală, toate detaliile sunt bine gândite și accesoriile aflate aici sunt la locul său, ferestrele mari fac ca încăperea să fie luminoasă. Acum, convingându-mă din propria experiență pot spune că toate medaliile și diplomele care sunt afișate pe pereții salonului cu adevărat confirmă nivelul înalt și măiestria fiecărui colaborator al acestui salon.