Femei în afaceri: secretele succesului

0
Femei în afaceri: secretele succesului

Îmi doream foarte mult să schimb ceva în viața mea

Totul a început acum 16 ani. Eram în lumea muzicii și eram sigură că niciodată nu voi fi antreprenoare. Consideram că nu pot vinde. Totuși, viața a avut alte planuri și mi-a dăruit o șansă de a merge în alt domeniu, mai ales că îmi doream foarte mult să schimb ceva în viața mea.

Viorica Marcu, director de vânzări

Când am devenit Consultant de frumusețe, mă simțeam la ”Facultatea de Dezvoltare Personală”, unde mă aflu până astăzi. Mi-am schimbat atitudinea față de viață și față de sine. Am început să port rochii și pantofi cu toc. Oamenii din jurul meu au observat schimbările. Am devenit mai energică, mi-am stabilit noi scopuri.

La început, nici nu mă gândeam la bani, dar mai târziu am înțeles câtă libertate oferă independența finaciară. Îmi pot permite lucruri care îmi aduc fericire și realizare.

Unul dintre motivele pentru care am venit în lumea Mary Kay este posibilitatea de a călători. Am fost în Bruxelles, Luxemburg, Amsterdam, Ungaria, Italia, Cehia, Olanda, Austria, Spania și Dubai. Mi-am putut permite să călătoresc în Sri Lanka, Indonezia și Bali.

În lumea frumuseții Mary Kay sunt cei mai buni ani ai mei. Aici am găsit echilibru și armonie sufletească.

Femeile de lângă mine, echipa mea, ele sunt cele mai importante. Întâlnirile cu ele mă încarcă pozitiv. Afacerea mea este creație, revelație, evadare.

Succesul nu înseamnă ”noroc” sau ”destin”, succesul nu este obținut întâmplător. Fiecare poate obține succes, dacă își dorește cu adevărat.

Cea mai bună metodă de a-ți prezice viitorul este crearea acestuia

Am participat la un masterclass de frumusețe și am procurat imediat un sistem avansat de peeling și un set de pensule. Am mai mers la două masterclassuri de frumusețe și Consultantul de frumusețe mi-a descris clar și lejer toate avantajele Setului de Start, așa că am luat cu ușurință decizia de a semna Acordul cu Compania. Totuși, nu aveam necesitatea de a-mi construi afacerea.

Natalia Mogîldea, director de vânzări

Am folosit produsele Mary Kay și abia peste trei ani, a venit timpul potrivit și am acceptat invitația de a participa la Seminarul Național. Acest eveniment mi-a schimbat radical atitudinea față de afacere. Am văzut posibilitățile unice și mi s-a născut un nou vis.

Am realizat că orice afacere de succes necesită dedicație maximă, instruire permanentă, investiții de mijloace financiare și timp, dezvoltarea partenerilor de business. Copiii mei au fost principala motivație, pentru ei am vrut să fiu permanent fericită, îngrijită, realizată și independentă financiar. Îmi spun de multe ori: dacă vei aștepta un moment mai potrivit, atunci niciodată nu te vei mișca din loc.

Datorită afacerii cu compania Mary Kay, am obținut libertate, am devenit mai încrezătoare, m-am redescoperit, iar statutul de Director de vânzări mi-a extins orizonturile, mi-a umplut viața cu emoții și m-a făcut să mă simt o ”femeie împlinită”.

Atunci când avem grijă de noi, stârnim interes, putem să ne implicăm în viața cuiva și să o facem mai bună.

Citatele care mă motivează în afacere:

  • Niciodată nu este prea târziu să începi să te schimbi, să investești în sine și în dezvoltarea ta.
  • Legea succesului spune: ascultă mai des oamenii de succes.
  • Când îmi este greu, îmi amintesc că dacă voi ceda, nimic nu se va schimba.
  • Permiteți-vă să vă doriți mai mult!
  • Dacă sunteți în căutarea unui om care vă va schimba viața, uitați-vă în oglindă și spuneți-vă: poți și singur!
  • Dacă am putut eu, veți putea și voi!

Aceste cuvinte mă ajută să mă umplu de inspirație și să merg spre scopul stabilit.

Niciun articol afișat