Implanturi ICX-templant „Made în Germania”

Serghei Suhan
Serghei Suhan
Medic-șef al Clinicii DentaVita

În prezent lipsa unui sau chiar a mai multor dinți – nu este o sentință. Puteți rapid și practic fără durere înlocui dinții pierduţi cu implanturi.

Clinica Denta Vita deja de 18 ani le oferă pacienților săi sfaturi şi propuneri corecte. Cei care vor să renunţe la orice proteze, numai aici le pot înlocui cu cele mai avansate tipuri de implanturi – sisteme exclusive de icx-templant® ale companiei germane Medentis.

Alegerea acestei companii nu e întâmplătoare. Ea a creat implanturi high-tech de o calitate înaltă și durabile. În Germania acestea sunt atât de populare, încît pacienţii le-au numit „implanturi ale poporului”.

ICX-TEMPLANT

Medentis are propriul centru medical de investigaţii – Medentis medical evidence center (m2ec) – organizat pentru cercetarea tuturor aspectelor legate de aplicarea sistemului icx-templant® și de garanție a unei înalte calităţi.
Banca americana de investiții Morgan Stanley a apreciat cu de 100 % ritmul de creștere al icx-templant® și- l consideră produsul cu cea mai rapidă creștere printre toate sistemele de implanturi.

Totul despre icx-templant®

Un factor cheie de succes în procesul de osteintegrare a implantului icx-templant® este sistemul No-Touch – garanție a purităţii produselor, care nu au concurență cît priveşte sterilitatea, securitatea, fiabilitatea. Datorită componenţei materialului suprafața implantului icx-templant® concreşte cu țesutul osos mult mai rapid și mai trainic decât altele: stabilizarea are loc în termen de o lună. Un alt avantaj al icx-templant® – prin felul său de a fi el, garantează un mediu excelent pentru creșterea țesutului osos și contribuie ideal la integrarea lui.

Cea mai bună alegere

Sute de mii de oameni din întreaga lume au ales implanturile icx-templant din titan cu gradul KV 4 de purificare:

  • Concreşerea ideală;
  • Filet special;
  • Posibilitatea de schimbare a platformei;
  • Fixare perfectă şi sigură.