Învățând limba engleză cu un preșcolar: dezvoltați un poliglot

Engleza pentru copii ChisinauNu puteți învăța limba engleză?

Considerați că este dificilă și cam rău sună?

Chestia constă în aceea că încă din copilărie părinții dvs. ar fi trebuit să aibă grijă de acest lucru. Trebuia să începeți procesul de studiere al limbii încă de la vârsta preșcolară.
Preșcolarul absoarbe informațiile mult mai ușor ca un burete în tot sensul adevărat al cuvântului.

La vârsta de 3-5 ani copilul manifestă un interes deosebit pentru tot ceea ce este nou și anume din această cauză este destul de important ca să nu ratați acest moment. Dacă citiți acest articol înseamnă că vă doriți ca copilul dvs. să cunoască limba engleză din copilărie.

Vă propunem în acest caz să vă familiarizați cu toate centrele existente din Chișinău care v-ar putea oferi serviciul dat și anume: să vi-l învețe pe piciul dvs. limba engleză.

Limba engleza pentru copii in Moldova

TEST Kids – oferă cursuri, menite nu numai să-l învețe pe copil limba engleză, dar, de asemenea să-l și dezvolte multilateral. Aici pe copii îi așteaptă auditorii confortabile, excursii în limba engleză, posibilitatea de a pleca în o tabără unde se vorbește doar în limba engleză. Cursurile sunt organizate pentru copiii de la 4 ani.

Casa Comunicarii Moderne – va ajuta copiii să creadă în ei insisi. Aici, copiii nu numai învață, dar și își fac noi prieteni și încă un lucru destul de important care caracterizează centrul respectiv este că datorită încurajării profesorilor ei își câștiga încrederea în sine. După frecventarea centrului dat, copiii dvs. aflându-se în vacanță undeva în străinătate vor putea să găsească cu ușurință o limbă comună cu semenii lor care sunt vorbitori de limba engleză. Cursurile insuflă o dorință de învățare încă din copilărie. Datorită jocurilor și cântecelor în limba țintă are loc o îmbogățire vastă a vocabularului. Aici lecțiile pot fi frecventate de copiii de la vârsta de 3, 5 ani.

International Language Training Center (ILTC)

International Language Training CenterDacă doriți ca copilul dvs. să vorbească cu adevărat în limba engleză, să o dețină fluent și să comunice fără o anume barieră de vorbire, atunci sunteți așteptați la ILTC. Aici procesul de instruire a viitorilor poligloți se bazează pe caracteristicile de vârstă și natura copilului. Lecțiile în mod obligatoriu sunt structurate sub formă de joc. Scopul centrului constă de a-i învăța pe copii să vorbească fluent în o limbă străină. Deja în luna august, puteți trece anumite testări gratuite în baza cărora se va stabili nivelul de cunoaștere a limbii engleze a copilului dvs. După aceea se vor forma grupuri de copii cu niveluri diferite de cunoaștere a limbii. În centrul dat copilul dvs. Va fi învățat nu numai să comunice în engleză, ci și să gândească în această limbă. Vârsta membrilor centrului dat este de la 6 ani.

Centrul Educational Quo Vadis – oferă copiilor oportunitatea mai întâi să îndrăgească și apoi să învețe limba engleză la un nivel înalt. Centrul folosește manualele Oxford, Cambridge, Macmillan.

Oratorica – aici studierea unei limbi este distractivă, interactivă și, desigur, eficientă. Toate acestea se datorează profesorilor experimentați și unei atmosfere libertine. Procesul educațional este combinat cu jocuri și divertisment. Dacă la sfârșitul cursului rezultatul nu a fost atins – se garantează restituirea banilor. Cursurile sunt destinate copiilor care au atins vârsta de 8 ani.

Know How

Know HowKnow How – oferă cursuri pentru copii care au vârsta de 4-5 ani, 5-7ani, 8-10 ani și pentru adolescenți. La fel centrul în cauză mai oferă oportunitatea de a instrui copiii care au vârsta de 2,5 ani. Astfel de copii încă nu pot vorbi corect în limba lor maternă, dar deja învață limba engleză. Regulile de instruire a școlii date constau din jocuri și comunicare pe viu. Know How oferă serviciile sale și copiilor „mai deosebiți” deoarece se subânțelege faptul că dacă aceștia înțeleg limba lor maternă, înseamnă că ei pot studia fără nici un obstacol și o limbă străină. Toate lecțiile se desfășoară fără traducerea în limba rusă sau română și anume din această cauză instruirea are loc într-un regim și mai accelerat. Să nu cunoști engleza după frecventarea acestui centru este practic imposibil.

ABC Language Centre – aici instruirea șablonată nici nu are loc să existe. Metodologia de studiere a limbii corespunde standardelor internaționale și europene. Limba engleză va fi învățată într-un mod ușor și o atmosferă prietenoasă. În grupuri de până la 10 persoane, fiecare elev va primi o atenție maximă. Nu există teme pentru acasă, dar există surprize plăcute. Copiii de la 5 ani sunt așteptați în centrul dat cu cea mai mare plăcere.

Alegerea școlii de limbi străine, desigur că va rămâne de partea părinților.Cel mai important lucru atunci când veți lua decizia finală e ca să acordați atenția la profesionalismul cadrelor didactice și dacă centrul dat după finisarea cursurilor oferă diplome și certificate. Alegeți o locație și un program convenabil . Alegeți corect grupul în care va studia copilul dvs. neuitând de vârsta lui deoarece pentru fiecare vârstă este un program aparte. Și în cele din urmă interesați-vă de rezultatele pe care le va obține piciul dvs. la finisarea cursurilor.