Locherber Milano — parfumuri de lux pentru casa ta

Locherber Milano a creat un nou minunat concept, bazându-se la o sută de procente pe creativitatea italiană. Proiectele inovatoare ale designerilor de la Locherber Milano au devenit o realitate datorită experimentaților maiștri, care confecționează produse exclusive. Materia primă de calitate, selectată cu grijă și deosebită atenție, care se acordată detaliilor, caracterizează produsele LOCHERBER MILANO.

Scopul designerilor este de a crea forme unice, pentru ca marca Locherber Milano să devină mai ușor de recunoscut.

 

Astfel, a fost creat un nou capac T2, care are o formă rotunjită, combinat armonios cu mirosuri enigmatice de neuitat.

Discul subțire de metal face ca acest nou detaliu, proiectat exclusiv pentru Locherber Milano, să fie și mai valoros, original și modern. Abilitatea, dezvăluită în fiecare detaliu, subliniază calitatea acestei inovații.

Toate capacele din lemn sunt confecționate manual. Fiecare dintre ele este rezultatul muncii minuțioase a meșterilor de înaltă calificare.

 

 

Minunatele arome Locherber Milano sunt create pentru a inspira și a dezvălui sentimente noi, luminoase.

Spre exemplu, aroma de KLINTO 1817 are mirosul de soiuri rare de vin, care încântă.

Cu aroma de Azad Kashmere veți avea un sentiment incredibil de confort. Se creează impresia, că tot corpul e învăluit de un pled de cașmir, care oferă incredibile senzații.

 

Secretul mirosurilor miraculoase e în: fiecare component este livrat direct din țara, în care cresc cele mai calitative tipuri de plante.

Cu mirosurile magice de la Locherber Milano aveți o oportunitate unică de a călători imaginar în întreaga lume fără a părăsi casa!