Niagara Fitness Club – centru de agrement pentru întreaga familie

Евгений Орлов
Evghenii Orlov
directorul Niagara Fitness Club

Un stil de viață sedentar, stresul, alimentația incorectă ne afectează sănătatea și, desigur, starea emoțională, de aceea e necesar, pur și simplu, să facem sport.

Niagara Fitness Club este primul centru de fitness din Moldova, care a fost creat special pentru întreaga familie. Clubul oferă o gamă largă de servicii și fiecare client, indiferent de sex și de vârstă, își face alegerea. Oricine poate veni la antrenament, pentru că ușile clubului sunt deschise de la ora 7.00 până la 23.00.

Ne-am început activitatea acu 12 ani și în acest răstimp, în mod constant actualizăm și îmbunătățim formele și metodele de lucru, pentru a crea un confort vizitatorilor. În echipa noastră lucrează 120 de specialiști, care vor face tot posibilul pentru ca fiecare persoană, care ne vizitează, să se simtă bine aici.

Antrenorii clubului au o vastă experiență și întotdeauna vă vor răspunde la întrebări, vă vor consulta și împreună veți elabora un plan individual de antrenament și nutriție, pentru a vă realizat obiectivele.

Clubul nostru are mai mult de 50 de tipuri de programe de grup, inclusiv de forță și cursuri de aerobică, fight club, Aqua Game, Body&Mind, Open Air si altele. Centrul de fitness este împărțit în zone de antrenament: Cardio teatru, Easy Line, sală de Bike, sală de fitness, piscină în aer liber, terenuri pentru tenis și fotbal, sală de conferință.

Pentru cei, care practică atletica grea, au la dispoziție o sală de gimnastică, înzestrată cu o aparate sportive moderne, care contribuie la dezvoltarea tuturor grupurilor de mușchi.

După sau până la antrenament, vă puteți relaxa la o ceașcă de ceai, cafea sau suc proaspăt, iar în restaurantul confortabil vi se propune un meniu variat cu bucate sănătoase. Aici veți găsi și produse de nutriție speciale pentru sportivi.

Clubul nostru oferă o multitudine de servicii și copiilor. Mai mult de 30 de tipuri de programe de grup, concepute special pentru odraslele dumneavoastră, inclusiv aerobică, cursuri de dans, mini-academie, right club. Iar cei mai mici, în timpul cât părinții sunt în antrenament, pot petrece vremea în camera copilului. În plus, avem posibilitatea de a organiza festivități pentru copii.

Noi oferim clienților noștri 5 tipuri de club card: standard, off peak, weekend, weekend plus, late evening. Alegerea – vă aparține.

Echipa Niagara Fitness Club va face totul pentru ca team building al companiei dvs să se desfășoare la cel mai înalt nivel, pentru a realiza obiectivul propus.

Tenis de la Niagara Fitness Club

Теннис

Tenisul este un sport foarte activ, care include în antrement toate grupele musculare, în plus, el dezvoltă forța și rezistența. Este un mod de a detensiona starea nervoasă și de a te odihni după o surmenare intelectuală, precum și de a acumula emoții pozitive. Iar ce e mai important – veți modela o siluetă de invidiat.

Tuturor celor care duc un mod de viață activ și preferă tenisul, Niagara Fitness Club le oferă 3 terenuri de tenis, care sunt echipate și dotate în conformitate cu standardele internaționale. 2 terenuri din cele propuse funcționează și în perioada rece a anului. Calitatea serviciilor noastre este confirmată și de faptul că, în 2001 anume pe terenurile noastre a fost efectuată etapa regională a Cupei Davis.

Oricine, indiferent de nivelul de pregătire, poate începe practicarea tenisului . Pe terenurile noastre se antrenează și începătorii, și profesioniștii. Clubul oferă tuturor clienților, în funcție de gradul de pregătire și obiectivele trasate, lecții individuale și de grup, sub îndrumarea antrenorilor profesioniști și experimentați.

Dacă doriți să vă perfecționați abilitățile sau să îmbunătăți tehnica de joc, e preferabil să alegeți sesiuni individuale cu un antrenor. Celorlalți clienți le recomandăm exerciții de grup, unde puteți concura cu adversari cu diferite niveluri de pregătire, pentru a vă cunoaște puterile. La cursuri puteți folosi propriul inventar sau să-l arendați în club.

Avantaje

Echipamentele de înaltă calitate și suprafețele de acoperire ale terenurilor de tenis le fac să fie considerate ca cele mai bune din Moldova. Iar cei mai buni antrenori ai orașului vă vor ajuta să obțineți maximum de folos și impresii plăcute de la antrenamente și în cel mai scurt timp să înregistrați rezultate înalte.

Cursuri de tenis:

  • ajută să resetați tensiunea nervoasa;
  • îmbunătățesc starea de spirit;
  • ajută să scăpați de probleme;
  • dă posibilitatea de a petrece timpul cu prietenii;
  • modelează silueta și veți pierde în greutate;
  • îmbunătățește sănătatea.

Squash

În clubul nostru puteți, de asemenea, să practicați și squash. Acest exercițiu dezvoltă forța și rezistența, îmbunătățește coordonarea mișcărilor, se consumă maximum de energie si calorii.

Team building Niagara Tennis Club

Team building

Niagara oferă, de asemenea, un program pentru lecții de tenis în echipă cu colegii. Acest proces se desfășoară în două direcții: pentru începători și pentru cei cu experiență. Începătorilor adulți antrenorii le vor ajuta mai repede să se încadreze în joc.

Scopul este de a ajuta iubitorii de a învăța acest joc corect chiar de la primii pași.

Celor, care deja activ joacă tenis, în club le vor ajuta să organizeze turnee de sistem, ce permite să identifice câștigătorul turneului într-o zi (depinde de nivel, numărul de jucători, întâlnirea poate fi conform sistemul circular, olimpic ș.m.d.).

Tenis este benefic pentru sănătate, deoarece probabilitatea de accidentare este foarte mică, iar eficiența lecțiilor este foarte mare. El ajută la relaxarea tuturor mușchilor, care de multe ori sunt încordați, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, antrenează sistemul cardiovascular și respirator, dar, de asemenea, dezvoltă viteza de reacție. În plus, în timpul orelor de tenis ac se produc activ endorfinele, ceea ce te face fericit după joc.

Un nou format de – Team Building la Niagara Fitness Club

Niagara Fitness Club

Liderul pe piața de fitness Niagara Fitness Club nu încetează să-și uimească clienții. Companiilor capitalei clubul le oferă programe speciale de Team Building pentru activități în grup în aer liber.

Comunicarea ne formală, activități comune pentru sport și un stil de viață sănătos sunt benefice nu numai pentru starea de sănătate a lucrătorului, dar creează și o atmosferă sănătoasă în colectiv, căre, fără îndoială, ajută la funcționarea normală a oricărei societăți.

Oferitele propuse de Niagara Fitness Club vă vor ajuta să stabiliți o comunicarea în cadrul companiei Dvs și, de asemenea, va permite angajaților de a rămâne mereu în formă fizică și emoțională perfectă.

Programul de bonus „de Fitness Team Building”

Фитнес Team Building

Prin achiziționarea acestui program, veți obține posibilitatea de a efectua un număr nelimitat de timp în Niagara Fitness Club și să profitați de toate zonele și obiectele clubului nostru, inclusiv: sală de gimnastică, piscină, saună și multe altele.

Toate acest lucru este perfect diversifică dvs. de sport, oferind posibilitatea în fiecare zi pentru a încerca ceva nou. Mai multe informații despre acest program puteți afla la recepție club, sau apelând managerii noștri.

Sport Team Building

Team Building

– este o formă specială de desfășurare a odihnei corporative, bazată pe stilul de viață sănătos și care contribuie la coeziunea colectivului.

Team Building câștigă tot mai multă popularitate în diferite companii, care preferă un mod activ de petrecere a timpului liber. Avantajele unei astfel de forme de petrecere a timpului liber este faptul, că echipa de comun acord rezolvă sarcinile și obiectivele, ceea ce influențează benefic atmosfera de muncă a colectivului, contribuie la coeziunea lui și ad relațiilor de prietenie între angajați, precum și dezvoltă capacitatea de a reacționa prompt la situații ne standarde.

Dar este de remarcat faptul că, sport Team Building are nevoie de o bună organizare și planificare atentă, în caz contrar, eficiența unei astfel de petrecere a timpului liber poate fi redusă până la zero.

„Fitness Team Building” Niagara Fitness Club

Niagara Fitness

„Fitness Team Building” Niagara Fitness Club contribuie la dezvoltarea gândirii creative a angajaților, facilitează comunicarea în echipă, ajută la reducerea stresului acumulat la locul de muncă, și, de asemenea, dezvoltă abilitățile de a rezolva probleme profesionale.

Mai mult, starea de sănătate fizică și emoțională a personalului – este cheia pentru o bună și productivă muncă în beneficiul companiei Dvs.

Programul de Fitness Team Building” se elaborează individual și se bazează pe scopul spre care aspiră anume compania dumneavoastră. La dispoziția clientilor sunt puse programe de instruire, elaborate în mod special pentru un anumit colectivi, ținând cont de doleanțele dumneavoastră.

Aici se organizează seminare tematice, care vă vor ajuta să găsiți răspuns la toate întrebările dumneavoastră referitoare la sport și antrenamente.

O abordare complexă

Niagara Fitness Club

O abordare ceanamentului cu toată responsabilitatea și vă va motiva pentru a atinge rezultate excelente. Strategia de instruire este o abordare integrată, ținând cont de caracteristicile fiziologice ale omului și a climatului psiho-social în colectiv.

Antrenamentele se fac în grupuri mici de 5 persoane și în mari – de la 30 și mai mult. În scopul unei instruiri calitative și confortabile, durata și frecvența antrenamentelor este stabilită de către client.