Machiajul buzelor în stilul ombre de la AVON

Olga Manciu ne va vorbi despre tehnica unui machiaj foarte actual, accentul fiind pus pe  alegerea culorilor.

Machiajul buzelor

Machiajul de bază al ochilor și pregătirea pielei

E foarte important înainte de machiaj să umizim bine pielea cu ajutorul unei creme de zi, iar pe buze să aplicăm un balsam.

Fața va căpăta o înfățișare sănătoasă folosind crema AVON True Ideal Flawless. Pentru pregătirea pleoapelor înainte de a aplica umbrele e necesar să utilizăm o cremă de bază, pe care vom  puneo pe toată pleoapa și  suprafața de sub sprînceană ușor masînd  cu vîrfurile degetelor.

AVON True Ideal Flawless

Machiajul ochilor

Începem cu cuartetul de umbre de la  AVON  cu nuanțele Mocha Latte.

Cu o pensulă lată aplicăm cele mai pastelate nuanțe sub sprînceană și în partea interioară a tăieturii ochiului. Aceasta vă va face privirea mai pronunțată.

Cu nuanțele de bronz №3 colorați toată pleoapa pînă la cută de atîtea ori pînă veți obține o nuanță  foarte saturată.

Pentru evidențierea colțului exterior al ochiului și a cutei pleoapei vă folosiți de culoarea închisă maro №4. Nu ezitați să retușați umbrele.

макияж глазAVON Mocha Latte

Pentru a evidenția linia sprîncenelor și vizual a le îndesi folosiți creionul din seria AVON True  de o nuanță foarte apropiată de culoarea părului.  Cu periuța pieptănați sprîncenele retușindu-le. Această procedură o facem pentru a le crea o naturalețe.

AVON True

Ușurel tragem pleoapa de jos și foarte atent cu un creion de o nuanță metalică conturăm linia ochiului.

 Avon

Genele le vopsim cu AVON True Super Extend, care vizual le lungește.

 AVON True Super Extend

Conturul fieței

La început cu o pensulă stufoasă aplicăm sub pomeții obrazului pudra în biluțe AVON Glow. Procedura e necesară pentru a contura fața.

Componentul hailaiter de o culoare cremă se aplică cu degetele  pe partea cea mai de sus a pomeților obrazului cu scopul de ai reliefa.

AVON Glow пудра AVON Glow

Buzele

În cazul machiajului nostru accentul îl facem pe buze, e foarte important să le conturăm corect  cu un creion special de la  AVON în nuanțe Simplu Spice. Să nu uităm să evidențiăm colțurile buzelor.

карандаш для губ карандаш для губ AVON

Pe toată suprafața lor punem rujul True Perfectly Matte de la AVON de nuanță Morvelous Mocha.  Pe centrul buzelor și de sus, și de jos puneți  un pic de puj din aceeasi serie – Perfectly Nude. Și totul e gata.

AVON True Perfectly MatteAVON Trueгубная помада AVONavonмакияж губ