Mary Kay: Cum să scapi de tenul gras
duminică, aprilie 21, 2024
spot_img

Mary Kay: Cum să scapi de tenul gras

Orice tânără sau femeie își dorește un ten perfect, neted, mat și curat. Totuși, unele se confruntă cu excesul de sebum, care presupune pori dilatați, coșuri și puncte negre.

Încercările de a ascunde problemele sub un strat gros de machiaj nu fac decât să agraveze totul. Piele transpiră și devine tot mai grasă. Pentru a rupe acest cerc vicios acționați sistematic și respectați câteva etape importante pentru îngrijirea tenului.

Pentru îngrijirea tenului gras trebuie urmați trei pași esențiali:
curățare, tonifiere și hidratare.

Etapa 1. Curățarea

Porii înfundați blochează sebumul în interior. În același timp, pielea secretă în continuare grăsime, iar blocajele cu impurități devin tot mai mari și, în cele din urmă, apar inflamații și coșuri.

Clear Proof®Folosirea zilnică, dimineața și seara, a Soluției purificatoare pentru piele acneică Clear Proof® împiedică blocarea porilor, iar acidul salicilic 2% conținut în aceasta ține sub control activitatea glandelor sebacee. Extractele de pufuliță, iarbă neagră și rădăcină de brusture reduc inflamațiile și elimină roșeața pielii.

Completați procedura de curățare cu Sistemul de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™, care îndepărtează de 4 ori mai multe impurități, particule de machiaj, praf, sebum și alți agenți poluatori decât curățarea manuală obișnuită.

Datorită celor peste 200 de microoscilații pe secundă ale celor 20 de mii de peri, acest dispozitiv creează o vibrație sonică foarte rapidă, curâțând astfel perfect și delicat porii..
Loțiunea tonică hidratantă regeneratoare TimeWise®

Etapa 2. Tonifiere

Tonifierea este necesară pentru a normaliza starea pielii, pentru a restabili echilibrul natural și pentru a-i oferi o strălucire sănătoasă.

Datorită componentelor sale, Loțiunea tonică hidratantă regeneratoare TimeWise® face pielea netedă și elastică, contribuie la reducerea porilor, hidratează instant pielea și o pregătește pentru aplicarea cremei.

Etapa 3. Hidratare și hrănire

Din cauza hidratării insuficiente, tenul gras începe să producă mai mult sebum, care duce la apariția inflamațiilor și coșurilor.

Soluția hidratantă degresată pentru piele acneică Clear Proof® restabilește umiditatea pierdută și asigură hidratare echilibrată pielii. Tenul capătă un aspect mai îngrijit, catifelat și sănătos.

Îngrijire suplimentară

Mască pe bază de cărbune pentru curățarea profundă a pielii Clear Proof®

Cărbunele și argila minerală, ingredientele de bază ale măștii, absorb impuritățile și surplusul de sebum din pori, asigurând îngrijire suplimentară pielii.

Doar 20 de minute, de 2-3 ori pe săptămână, vor asigura închiderea porilor și o piele sănătoasă și fresh.

mary kay Soluție pentru piele acneică Clear Proof®Soluție pentru piele acneică Clear Proof®

Un produs creat pentru aplicare locală pe porțiunile inflamate ale pielii. Formula îmbogățită cu extracte naturale conține acid salicilic de 2% pentru acțiune țintită asupra coșurilor și contribuie la îndepărtarea acestora.

Îngrijirea sistematică zilnică a tenului gras va contribui la păstrarea frumuseții și sănătății acestuia.

Produsele Mary Kay® pot fi procurate doar prin intermediul Consultanților de frumusețe. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți !
De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook.

Mary Kay Moldova
Mary Kay Moldova

Mary Kay Moldova


Сайт: Mary Kay
Contacte:
Telefon: 022 259 800
Adresa: Chiținau, str. А. Șciusev 62