O zi de naștere pentru copii ca în poveşti la restaurantul Andersen

andersen детский день рождения

Copilul așteaptă cu nerăbdare ziua de naștere!

El este felicitat și primeşte o mulţime de cadouri de la părinți, rude și prieteni, dar doreşte și o sărbătoare nemaipomenită.

Restaurantul de familie Andersen invită omagiaţii și familia acestuia pentru a sărbători evenimentul în incinta localului.

În Andersen activity park & family e creată o atmosferă de basm – o lume de magie! Designerii au creat un interior unical, care amintește tablouri din basmele citite în copilărie. Un copac mare, un imaş verde şi moale, un gărducian drăguţ și o iluminare neobișnuită – se pare că acuşi de după colţ vor apărea personaje din poveşti.

Copiii se simt personje din cărţile de basme!

andersen детский день рождения

Aici e şi foarte, foarte distractiv! În zona de joacă imensă copiii sunt în siguranță. Există o varietate de divertisment și distracții pentru copiii de toate vârstele, astfel încât toată lumea se simte fascinantă. Avem chiar şi un şantier de construcții cu excavatoare sofisticate și alte echipamente, o sală LEGO cu mii de piese colorate și un atelier de creație. E un local ideal pentru copii.

Aici e zgomotos și răsună râsul copiilor.

Să fii concomitent cu ochii pe copil și pe oaspeți e foarte ușor. O masa de bar divizează încăperea – astfel părinții pot supraveghea copiii și să petreacă bine.
Meniul e conceput, ținând cont de dorințele copiilor – bucate colorate şi gustoase. Dar bucătarii nu uită şi de dorințele adulților. În meniu predomina alimente sănătoase, legume și fructe.

Ziua de naștere a copiilor la restaurantul Andersen va fi o călătorie emoționantă în lumea unui basm și va rămâne în amintirea eroului sărbătorii pentru toată viață!