Mary Kay Naturally® – un dar al naturii

Natura ne-a inspirat pentru crearea noii linii pentru îngrijirea pielii. Mary Kay Naturally® conține ingrediente de origine naturală, iar produsele pot fi utilizate în complex sau pot fi adăugate în sistemul preferat pentru ten Mary Kay®!

Precum natura

Formulele delicate care intră în componența produselor Mary Kay Naturally® au fost elaborate special pentru pielea sensibilă, uscată sau normal. Peste 90% din ingredientele conținute în fiecare produs sunt de origine naturală, sunt prelucrate conform standardelor independente COSMO, conțin 0% parabeni, aromatizatori sintetici și coloranți.

Curățare delicată

Soluția purificatoare Mary Kay Naturally®

Combinația unică dintre apa de albăstrele și uleiul de migdale dulci calmează pielea, o curăță delicat de impurități și îi oferă o senzație de plenitudine și catifelare. Utilizați-o de două ori pe zi: dimineața și seara. Pentru un efect mai bun, folosiți produsul împreună cu Sistemul pentru îngrijirea pielii Skingovirate Sonic®.

Exfoliere fină
Pudra exfoliantă Mary Kay Naturally®

Uleiul de ricin hidrogenat și acidul citric din componența Pudrei exfoliante contribuie la exfolierea delicată a tenului. Pielea capătă un aspect sănătos și luminos, datorită ingredientelor absorbante care intră în formula produsului. Pudra exfoliantă este recomandată pentru utilizare de două-trei ori pe săptămână. O cantitate mică de produs trebuie aplicată pe pielea umedă, cu mișcări circulare de masaj, pe față, gât și decolteu. Evitați zona din jurul ochilor.

Hrănire intensă
Uleiul nutritiv Mary Kay Naturally®

Uleiul nutritiv are drept scop restabilirea echilibrului hidric al pielii, redarea nivelului optim de umiditate. Textura ușoară a produsului contribuie la absorbirea rapidă a produsului și oferă pielii o senzație de confort. Îl puteți aplica pe față, unghii, cuticule și păr. Folosiți Uleiul nutritiv de 1-2 ori pe zi, în funcție de necesitate. Adăugați acest produs în crema pe care o folosiți cu regularitate, dacă pielea este uscată sau deshidratată.

Sunați-vă Consultantul de frumusețe pentru a procura produsele Mary Kay®. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți în regiunea în care locuiți! De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook: Mary Kay Moldova