O femeie în afaceri: secretele succesului
joi, iulie 18, 2024
spot_img

O femeie în afaceri: secretele succesului

Numeroasele povești ale femeilor de afaceri de succes care și-au construit afacerea de la zero au dovedit că Mary Kay nu este doar o companie de vânzări directe, ci și o companie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Ceea ce este deosebit de caracteristic este faptul că atunci când povestesc despre frumusețe și sănătate, propunând produse inovatoare de calitate, femeile de la Mary Kay nu numai că se dezvoltă – ele inspiră și alte femei, le ajută să câștige încredere în ele însele și în abilitățile lor.

Ludmila Danilov, director de vânzări

Fiecare femeie nouă, o cunoștință nouă – o impresie memorabilă!

1. Când ați devenit parte a echipei ”Mary Kay”?

În lumea Mary Kay am nimerit încă pe când eram studentă, la vârsta de 19 ani. Utilizam produsele în calitate de client, iar Acordul l-am semnat în luna decembrie 2003. Sunt mai bine de jumătate de viață în această împărăție Roză!

2. Care este produsul Dvs. preferat Mary Kay?

Sunt o fană înrăită a întregii producții Mary Kay! Însă dacă să aleg ceva fără de care nu m-aș putea lipsi, ar fi soluția purificatoare, revigorare și hidratare!

”Setul fermecat” TimeWise® Age Minimize 3D®

3. Experiența Dvs. profesională?

Experiența mea profesională sunt acțiunile! Aici mă refer la masterclassuri, interviuri de business, microparty-uri, prezentări. O gestiune și deservire de calitate a clientului. Sunt foarte sigură că dacă nu sunt acțiuni – nu este experiență; nu este experiență – nu sunt rezultate; nu sunt rezultate – nu este satisfacția de a fi Consultant de Frumusețe.

4. Cele mai frumoase momente în cadrul ”Mary Kay”

Seminarele, călătoriile, masterclassurile, interviurile de business… Fiecare femeie nouă, o cunoștință nouă – o impresie memorabilă! În timp, cu marea majoritate a acestor femei devenim prietene.

Pentru că MARY KAY este acea platformă care unește destine!

Puteți achiziționa produsele Mary Kay exclusiv de la Consultanții noștri de frumusețe.

Dacă nu aveți un Consultant de frumusețe, ne puteți contacta la Serviciul de Suport și Informare apelând numărul de telefon 069 752 211 – și noi Vă ajutăm!

Mary Kay Moldova
Mary Kay Moldova

Mary Kay Moldova


Сайт: Mary Kay
Contacte:
Telefon: 022 259 800
Adresa: Chiținau, str. А. Șciusev 62