O istorioară destul de gingașă Tous. Mămico,ea ți se consacră ție
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

O istorioară destul de gingașă Tous. Mămico, ea ți se consacră

Aceștia suntem noi atât de mici și atât de maturi și atât de diferiți. Dar aceasta este mama. Mama-un cuvânt format doar din două silabe,dar câtă căldură e în ele, câtă grijă și câtă dragoste. Noi suntem o familie. Noi vrem să vă asemănăm în toate și ne mândrim cu aceasta! Voi sunteți cele mai minunate ființe din viața noastră. Fără voi viața ar fi fost imposibilă!

Doar voi ne-o dăruiți nouă pe ea! Noi vă iubim pe voi,mămici scumpe,dar voi ne iubiți și mai mult! Niciodată nu vom găsi îndeajuns cuvinte pentru a ne exprima sentimentele noastre! În lumea aceasta sunt multe femei, dar cea mai iubită este –mama. Ea ne deschide nouă ușile spre o lume întreagă și ne învață să fim înțelepți. Indiferent de faptul unde vă aflați: departe sau aproape,voi sunteți întotdeauna alături! Voi ne oferiți grijă, gingășie și căldură.

Voi păstrați cu multă sfințenie lucrurile care nouă ni se par nu prea importante. Cu voi nouă întotdeauna ne este vesel! Noi întotdeauna vom rămâne pentru voi copii! Dacă noi suferim sau plângem - voi suferiți cu mult mai tare ! Noi suntem prietenii cei mai adevărați și cei mai apropiați! Pentru totdeauna! Voi sunteți neobișnuite deoarece în voi pot bate două inimi deodată!

Primul cuvânt pe care noi îl pronunțăm în viața noastră este cuvântul MA-MA! Voi sunteți cele mai dragi ființe din viața noastră cu toate că de fapto este cu totul invers! Bucatele voastre sunt cele mai gustoase deoarece o pregătiți pentru noi din tot sufletul!

Și nimic nu ne alină într-atât decât vocea voastră pe care nu o poți confunda cu nici o altă voce din lume! Voi sunteți frumoase și grațioase ca o bijuterie fără de preț. Noi suntem pentru voi foarte valoroși în sensul adevărat al cuvântului! Voi ne iubiți așa cum suntem deoarece noi pur și simplu suntem copiii voștri!

Cel mai prețios colier care poate înfrumuseța gâtul vostru sunt mâinile noastre! Chiar dacă tata e cu mult mai puternic,susținerea voastră e cea mai importantă ! Voi ca nimeni altul puteți păstra secretele noastre! Dar noi pentru totdeauna vom rămâne pentru voi copii. Chiar dacă suntem învăluiți de vâltoarea vieții și nu suntem atât de apropiați ca în copilărie, oarecum noi vă iubim din tot sufletul!

Foarte mult vă iubim, scumpe mămici!

Participanții: Liuba Florica, Vladimir Salinski, floricacuisine.wordpress.com, Алексей Беркач, Vasea Lupan, Надежда Щелкова, Cezara Salinski, Serj Sapojnic, Екатерина Виговская, Алена Беркач, Katerina Sapojnic
Locația: MUST HAVE Studio
Operator: Kiril Coreaghin

TOUS MOLDOVA
TOUS MOLDOVA

TOUS


TOUS - un nume de brand spaniol de bijuterii, accesorii, parfumuri și ceasuri
Contacte:
Telefon: 022 275 775
Adresa: ул. Влайку Пыркэлаб, 31, г. Кишинев