Părerile părinților: de ce aleg Star Kids. Olga Socolova şi fiul Maxim

Olga Socolov: de ce aleg această grădiniță

1. Totul într-un complex

Gradinița Star Kids este unicul Centru de dezvoltare a copilului din Moldova, care include jocuri distractive, cognitive, de instruire, zone de agrement. Programul centrului reunește direcții creative, sportive, precum și pregătirea pentru școală. Aceasta înseamnă, că nu pierdeţi timpul prețios pe drum, purtănd copilul prin diferite cercuri creative și secții sportive, amplasate în tot orașul.

2. Lumea jucăriilor

La Star Kids Education & Sport sunt create toate condițiile pentru o dezvoltare multilaterală a copiilor într-o atmosferă de grijă și atenție. Fiul meu revene cu satisfacţie, pentru că aici îl aşteaptă 7000 de jucării ecologic pure pentru joacă şi dezvoltare! Toate acestea sunt o completare la instruirile obligatorii și distracţiile în aer liber, desfășurate pe teren de joacă special amenajat.

3. Alimentarea

Sunt sigură, că fiului meu aici, la Eldorado Star Kids, îi va fi confortabil în toate, inclusiv în nutriție. Va fi sătul, caci se servesc 4 mese pe zi perfect echilibrate în funcție de vârstă, constând din micul dejun, prânz, ceaiul de după-amiază şi cină. Și știu – felurile de bucate vor fi de înaltă calitate și variate, frumos servite, pentru ca micuțul meu să nu facă capricii și să mănânce cu plăcere.

4. Creativitatea

Programele de la Star Kids au scopul de a dezvolta abilitățile creative. Aici se joacă șah, se desenează. Se pune accentul pe artele frumoase – muzică, teatru.

Este o scenă şi o sală pentru 100 de spectatori. Mai mult decât atât, există o sală coreografică pentru balet, unde copiii studiază elementele de bază ale dansului, îşi desăvârşesc starea generală a organismului – atât fizică, cât și emoțională.

5. Sănătate de invidiat

Acesta este unicul centru pentru dezvoltarea copilului, care are o sală de joacă construită din blocuri de sare de Himalaia. Aflarea aici – doar 20 de minute – contribuie la întărirea imunității și tratarea alergiilor. În plus, există o sală de gimnastică cu o suprafață de 100 m2 și o piscină mare a Clubului Aquaterra. Ce poate fi mai benefic pentru un organism în creștere decât înotul?

 

Important! Pentru a proteja viața, sănătatea și siguranța copiilor, teritoriul este supravegheat de 35 de camere video.

La Star Kids sunt 12 grupe, cu comunicare în limbile rusă și română pentru copiii de la 4 la 7 ani. Educatorii acordă atenție fiecărui micuţ, creând pentru el un mediu emoțional confortabil.

Sălile luminoase, spațioase, cu un design modern și elegant, cu mobilier colorat, raționalizat, astfel încât copiii să nu se traumeze de colțurile ascuțite – toate acestea sunt ca din poveste.