Paulescu Andrei: Clinica Paulescu Med

Andrei Paulescu
Andrei Paulescu
Medic stomatolog

Paulescu Med – o clinică stomatologică, care reunește experți cu cele mai bune studii în domeniul stomatologiei, certificări și cu o vastă experiență de tratamente de succes, chiar și în cazurile cele mai complicate.

Serviciile clinicii stomatologice:

  • Consultarea privind problemele cavității bucale;
  • Terapie (tratamentul dinților, canalelor rădăcinilor);
  • Chirurgie (la nivelul pulpei dentare, extragerea dinților);
  • Proteze dentare;
  • Implanturi dentare;
  • Parodontologie;
  • Profilaxia (curățarea depunerilor dentare).

Dinții sănătoși și gingiile sănătoase, smalțul alb, mușcătura corectă fac, imediat, ca zâmbetul unei persoane să devină frumos și atractiv. Dar mai mulți oameni, cu mici excepții, asociază dinții cu amintiri dintre cele mai neplăcute: la început sunt erupțiile dureroase ale dinților de lapte, apoi căderea lor, după care, din nou, erupțiile.

Urmează o serie de probleme persistente: carie, aparate dentare, pulpită, paradontită, gingivită, stomatită, flux, extracții, proteze… Astăzi, acești termeni sunt cunoscuți, practic, de toată lumea. Din acest motiv, este important să găsești clinica „ta“ stomatologică, medicii căreia vor avea grijă de dantura pacientului de la prima erupție dentară până la adânci bătrâneți, astfel prevenind dezvoltarea bolilor și a altor probleme ale cavității bucale.

Paulescu Med oferă o gamă largă de servicii stomatologice care contribuie la menținerea sănătății dinților și a gingiilor, precum și la rezolvarea problemelor de orice complexitate. Clinica dispune de săli cu echipamente de înaltă calitate, după standardele europene.

De asemenea, Paulescu Med pune în aplicare o abordare complexă a tratamentului stomatologic. Cele mai noi tehnici în domeniul stomatologiei terapeutice, estetice,  chirurgicale și ortopedice permit obținerea unor rezultate excelente.