PB Serum – revoluție enzimatică în lumea cosmetologică

PB SERUM este generaţia de enzime de ultimă oră create, folosind nanotehnologia.

PB-SerumEle au o biotehnologie înaltă și o permeabilitate profundă, sunt complet sigure, nu provoacă reacții alergice, sunt ușor aplicabile și rezultatele procedurii sunt imediat vizibile.

PB Serum – revoluție enzimatică în lumea cosmetologică și un panaceu pentru rezolvarea oricăror probleme estetice!

Preparatele PB Serum – reprezintă o inovaţie a laboratorului spaniol de biotehnologie din Proteos Biotech a holdingului farmaceutic Moehc Group, care deja în 2017 compania operează în 31 de țări din întreaga lume. Principiul activ al medicamentelor sunt enzimele care influienţează țesuturile țintă specifice și corectează în mod eficient zonele problematice.

Un avantaj important al produselor PB Serum este o formă de eliberare liofilizată, care mărește biodisponibilitatea ingredientelor active și permite prepararea lor fără conservanți, ceea ce reduce semnificativ riscul de efecte secundare. Preparatele serice PB Serum se combină efectiv cu o gamă largă de protocoale de proceduri cosmetice. Această abordare permite obținerea unui rezultat bun vizibil într-o perioadă mai scurtă de timp și asigură un efect estetic prelungit.

PB Serum FACE | PROFESSIONAL & HOME CARE

Terapia cu enzime pentru toate tipurile de îmbătrânire, acnee de gradele 1- 4, hiperpigmentarea: terapia fără injectare a defectelor de piele estetice și dermatologice; acestea sunt soluțiile eficiente gata pentru problemele principale ale pielii; medicamentele sunt combinate cu majoritatea tehnicilor de cosmetologie, asigurînd un efect sinergic și sporind eficacitatea terapiei.

PB-SerumIndicaţii:

• apariția semnelor de îmbătrânire;
• acnee și post acnee;
• piele „stresantă” și cea a „fumătorului”;
• piele uscată, deshidratată;
• hiperpigmentare;
• dermatită seboreică;
• hiperkeratoză.

PB Serum BODY | PROFESSIONAL & HOME CARE

Terapia cu enzime pentru toate formele de celulita si contururi ale corpului: modelarea siluetei fara injecţie; preparate profesionale pentru eliminarea depozitelor de grăsimi în zonele problematice, restabilirea elasticității și microreliefului pielii, demararea procesului de remodelare fiziologică a hipodermului; se combină perfect cu cele mai multe tehnici de cosmetologie hardware, oferind un efect de sinergie. Aceasta va permite să faceți procedurile deosebite, iar rezultatul va fi vizibil după primele două sesiuni.

PB-SerumIndicaţii:

• depozite locale de grăsime;
• drenaj;
• celulita;
• îmbunătățirea structurii pielii.

Numai pentru uz profesional

Preparatele PB Body Serum + sunt preparate enzimatice intensive de formare a corpului mesoterapeutic.

Indicaţii:

• depozite pronunțate de grăsimi;
• pielea „coaja de portocală”;
• celulita edematoasă foarte dezvoltată;
• celulita fibroasă pronunțată;
• grad ridicat de acumulare a fluidului;
• corectarea erorilor la introducerea acidului hialuronic.

Pentru persoanele de ce vârstă sunt preparatele?

Хуан Рамон Муньос-Монтаньо
Juan Ramon Muñoz Montaño
Doctor în Biochimie și Farmacologie,
creatorul brandului PB Serum

Nu există limite de vârstă. Se explică prin faptul că produsele noastre au multe direcţii de aplicare. Pentru pacienții tineri putem oferi o linie de produse antiacneice. Pentru persoanele de vârstă mijlocie – medicamente, care pot lupta împotriva pielei îmbătrănite a feței și a gâtului.
Mijloacele pentru remodelarea feței și a corpului pot fi folosite la orice vârstă, dacă există indicații de utilizare. Am reuşit să eliminăm acumularea de grăsimi localizate la fete și băieți tineri, dar și la femei în vârstă.
În cazul femeilor mature manipulările se desfășoară nu numai împotriva celulitei, ci și împotriva laxității pielii. Aceasta este diferența fundamentală.

Specialiștii de care calificare pot lucra cu medicamentele Dvs.?

Dermatologii și chirurgii plasticieni lucrează cu tehnici de injectare. Deci, profesioniștii au nevoie de proceduri extrem de eficiente, care să dea rezultate vizibile după prima aplicare.

A doua grupă de specialiști sunt cosmetologii. Ei pot lucra pe suprafața pielii. Metoda fără injecție include o linie pentru manipulaţii profesionale, dar preparatele pot fi utilizate şi în condiţii casnice.

Studiile au demonstrat că o abordare integrată oferă cele mai bune rezultate. După procedurile de cosmetologie din salonul de înfrumusețare, este de dorit să mențină efectul independent la domiciliu.

Care sunt avantajele producției?

Cel mai important lucru este să realizăm un ciclu complet de producție controlat la 100%. Toate produsele de brand PB Serum sunt fabricate în conformitate cu cerințele de calitate farmaceutică. Producția se prepară în condiții sterile, nu se utilizează aromatizanţi și conservanți. Toate medicamentele sunt naturale și sunt supuse studiilor clinice.

Prezentarea mărcii

Belar GrupLa 11 aprilie 2017 în sala de conferințe Mi Piace a avut loc o conferință științifico-practică pe tema „Serum PB – o cosmeceutică inovatoare bazată pe enzime”, care a adunat peste 120 de specialiști în domeniul cosmetologiei și medicinii estetice din diferite orașe ale Moldovei.

Evenimentul a fost organizat de Belar Grup, distribuitorul exclusiv al mărcii PB Serum din Moldova. Spicherul seminarului, Juan Ramon Muñoz-Montaño, este doctor în biochimie și farmacologie, autor al numeroaselor lucrări științifice, creatorul ТМ PB Serum.

Partea teoretică a programului a inclus prezentarea preparatelor PB Serum. Dr. Juan Ramon, care a elaborat mecanismul de acțiune al ingredientelor active, caracteristicile utilizării lor, a explicat acele problemele cu care se confruntă experții în practica de zi cu zi.
Un interes deosebit printre cei prezenți a trezit revizuirea rezultatelor studiilor clinice privind utilizarea preparatelor de către chirurgii plasticieni și dermatologii din întreaga lume.

„Întreaga echipă Belar Grup este foarte mândră de lansarea unui produs nou, unicalitatea căruia se regăsește în enzimele produse în mod recombinant. Aceasta este o abordare nouă și revoluționară a îngrijirii pielii din secolul 21 „, spune Marina Petrusenko, directorul general al Companiei Belar Grup.

Angela Gaidashenko, medic-cosmetolog, specialistul în machiaj al salonului Afrodita: „În lume, TM PB Serum demult e popular. Terapia prin fermentație este de asemenea populară în ceea ce privește recuperarea și în termeni de detoxifiere, ceea ce înseamnă prelungirea vieții. În cadrul prezentării date, am primit informații științifice cu dovezi clinice, ceea ce înseamnă capacitatea de a lucra în condiții de siguranță. Acest lucru este extrem de important!

Irina Tcaci, de la Institutul de Sănătate și Frumusețe Belle Femme: „Marele avantaj al mărcii e în posibilitatea utilizării diverse: un cosmetolog estetic va putea lucra pe suprafața pielii fără a perturba integritatea ei; dermatocosmetologul, la rândul său, va fi interesat de tehnica de injectare. Compoziţia produselor merită o atenție deosebită – sunt prezentate combinații interesante ale enzimelor principale, care sunt implicate în procesele chimice naturale din interiorul corpului și, prin urmare, nu reprezintă un pericol pentru sănătate”.