De ce sa alegeți Fertilizare In Vitro la Medpark?

Fertilizare In Vitro la Medpark

Tehnicile de Reproducere Umană Asistată sunt o provocare pentru cuplurile care au probleme de fertilitate. Alegerea clinicii și a medicului potrivit este un pas foarte important. De aceasta depinde succesul procedurii și a experienței de a obține sarcina dorită.

Vă oferim 10 motive pentru care FIV la Medpark este alegerea potrivită:

Peste 450 de părinți fericiții și mulți alți bebeluși urmează să se nască

Creștem familia FIV Medpark zi de zi,cu implicare personală și multă grijă față de necesitățile pacienților noștri.

Rata de succes la nivelul clinicilor specializate din lume

O rată de reușită de aproximativ 58% pentru FIV în intervalul 2013-2017 prin tehnicile cele mai complexe, ceea ce ne situează la nivelul clinicilor performante din lume.

Transferul de embrioni după decongelare are o rată de succes de până la 99 %, teste pozitive prin aplicarea TESE – peste 50%.

Echipă medicală internațională

Fiecare membru al echipei FIV are o pregatire corespunzătoare cu o perfecționare continuă în domeniul reproducerii umane asistate. Colaborăm cu reproductologi și embriologi din Turcia pentru consultații și tratamente cât mai complexe și corespunzătoare fiecărui pacient în parte. Consultațiile la medical reproductolog sunt gratuite.

Tratăm diferite tipuri de infertilitate

Indiferent de eșecul pe care l-ați avut în tratamentele ulterioare, încercăm să venim cu alte metode și planuri pentru a vă ajuta să concepeți un copil. Prioritatea noastră este să vă insuflăm încredere și să lucrăm împreună pentru a vedea realizate speranțele dvs.

Abordare personalizată a fiecărui pacient

Fiecare pacient necesită o abordare specifică. Tratamentul este stabilit împreună cu medicul reproductolog până în cele mai mici detalii, pentru a crește șansele de concepere.

Perfecționare continuă

Aplicarea standardelor înalte în tratamentele de fertilitate ne ajută să creștem ratele de succes pentru obținerea sarcinilor.

Medicii specialiști sunt permanent încadrați în participări la diferite conferințe, cursuri practice și teoretice, vizite de studiu în laboratoare. În acest mod, suntem conectați la inovațiile medicinii reporoductive și aplicăm principiile tehnice și practice cu dibăcie.

Oferim servicii multidisciplinare

După o procedură FIV de succes, pacienții au opțiunea de a-și monitoriza sarcina la Medpark (pachet Follow-up) și de a naște la un preț special. Investigațiile necesare sunt accesibile în același loc. Participăm nu doar la conceperea noii vieți, dar și la apariția ei. Suntem deschiși pentru ulterioare consilieri ale părinților.

Monitorizare și comunicare permanentă

Oricând și oriunde, se face consilierea pacientului: telefon, e-mail, formulare de contact de pe site. Ne puteți contacta oricând aveți o întrebare. Consilierea și  monitorizarea are loc atât pe parcursul procedurii FIV, cât și după aceasta, la necesitate.

Pachetul FIV creat după principiul ”ai totul inclus”

Pachetul de servicii FIV Medpark include servicii clinice și de laborator, analize, monitorizare sistematică, medicamentele de calitate;

Prețuri sunt transparente și cunoscute chiar de la început de către pacienți.

Tratamente pentru pacienți din străinătate

Solicitările pentru a realiza procedura FIV nu se mărginesc doar la pacienții din Republica Moldova. Avem copii năsuți în Marea Britanie, Italia, Rusia, România, Franța, Grecia, Irlanda, SUA.

Avem totul ca să vă spunem: Da, veți deveni părinți!