Remodelarea pielei cu laser – metodă inovatoare de întinerire și eliminare a defectelor estetice!

Clinica privată Terramed oferă metode inovatoare de întinerire și îndepărtare a aspectelor inestetice a pielii, aplicand tehnologii avansate a medicinei estetice cu laser.

Remodelarea pielei cu laser este o metodă inovatoare de întinerire și eliminare a defectelor estetice.Tehnologiile moderne cu laser în domeniul medicinei estetice permit să fie păstrată frumusețea și tinerețea în timp pentru mulți ani – și toate acestea fără durere și fără a schimba ceva în modul obișnuit de viață. Multe defecte estetice și probleme ale pielii feței și ale corpului, care anterior erau imposibile de a fi lichidate sau tratate, astăzi este ușor de a le remedia datorită tehnologiei moderne a medicinei estetice cu laser.

Viorel Lencauțan, chirurg cu competenta in domeniul chirurgiei estetice laser la Clinica privată Terramed, a oferit o ocazie unicală de a asista la o interventie cu laser de remodelare a pielii. Metoda fracționată de fototermoliză selectiva utilizată permite netezirea ridurilor într-un timp scurt, lichidarea porilor extinși, refacerea elasticității și structurii pielii, îndepărtarea petelor de imbatranire și acneei.

Această metodă este considerată soluția perfectă non-invaziva pentru lifting facial. Realizarea efectului maxim al întineririi pielei permite terapia PRP, in combinatie cu remodelarea cu laser a pielii. Terapia PRP este un tratament, ce consta in injectarea propriei plasme bogată în trombocite, care stimulează creșterea de noi celule și ajută pielei să se regenereze în mod natural.

Datorită acestor metode inovatoare, pacienții clinicii Terramed observă primele semne de întinerire deja la a 5-7 zi după procedura cu laser.

Pentru o consultație cu specialiștii clinicii private Terramed puteți apela la numărul de telefon: +373 (22) 202 373.