Sterilizatorul pentru biberoane BY 76, Beurer – cel care stă la straja sănătății micuților

Simplificarea modului de viață, protecția împotriva virușilor și microbilor, curățarea și prelucrarea antibacteriană a veselei predestinate pentru alimentația copiilor – toate acestea constituie cele mai importante priorități ale sterilizatorului cu aburi de biberoane BY 76, fabricat de compania Beurer.

Cтерилизатор бутылочек BeurerÎntr-o casă unde locuiește un micuț, sterilizatorul va deveni un lucru de neînlocuit și aceasta se explică prin faptul că anume copiii sunt cei mai succeptibili la viruși, iar sursele de bază ale microbilor sunt obiectele cu care intră în contact micuții.
Din această cauză fiecare părinte își pune sarcina primară de a-și apăra copilul contra microbilor. Anterior părinții erau nevoiți să cheltuie o groază de timp ca să confere accesoriilor pentru copii o sterilitate absolută, de exemplu: toate biberoanele și suzetele trebuiau în mod obligatoriu supuse procesului de fierbere.

Astăzi grație sterilizatorului cu aburi electric BY 76 putem considera că toate problemele și grijile ce țin de sterilizare fac parte deja din trecut!

Sterilizatorul are următoarele particularități:

• Ajută la dezinfectarea rapidă a biberoanelor, preconizate pentru alimentația copiilor.
• Distruge toate bacteriile nocive și microbii fără utilizarea anumitor soluții chimicale.
• Este eficient energetic, este înzestrat cu o alarmă specială și se deconectează automat la finisarea procedurii.
• Sterilizează pană la 6 biberoane si accesorii in 7 minute.
• Afisaj digital pentru o citire facilă a timpului de sterilizare rămas.

Astfel sterilizatorul cu aburi BY 76 devine un accesoriu de neînlocuit în viața fiecărei mămici și a fiecărui nou-născut !