Belar: Linia fină a medicinei și cosmetologiei

Marina Petrusenco
Marina Petrusenco
Director general BELAR

„Fiecare femeie arată de vârsta pe care o merită“, – a spus cândva Coco Chanel. Obiectivitate, realitate sau totuși raționalism?

Nu trebuie negat faptul că obiectivismul este subiectiv, dar realitatea e aceeași pentru toată lumea. Raționalism – o îngrijire continuă, și, uneori, o actualizare completă, desigur, cu cele mai eficiente metode și intervenții minim invazive. Ca rezultat – o femeie sănătoasă, frumoasă, încrezătoare, care le reușește pe toate.

Compania Belar

În 1994, compania «Belar Grup» SRL a început călătoria sa frumoasă în mediul de afaceri – medicină estetică, cosmetologie și arta coafurii. Iată deja 23 ani compania este un reprezentant de multibrand-uri cosmetice de lux pentru îngrijire în mediul profesional și la domiciliu, în Moldova. Portofoliul nostru este reprezentat de produse evoluționiste din SUA, Franța, Italia, Spania, Germania și Japonia.

  • PBSerum, Allergan, Promoitalia, Phitogen, ABGlab – Preparate pentru mezoterapie și biorevitalizare;
  • Janssen, Ericson Laboratoire – îngrijirea intensivă pe baza conceptului multiterapie (linia fină a medicinii și cosmetologiei);
  • Dikson – îngrijirea profesională a părului;
  • Tessiltaglio, Xanitalia – gume și echipamente pentru epilare;

La fel, «Belar Grup» SRL oferă echipamente complexe pentru saloanele de înfrumusețare, saloanele SPA si centrele medicale „la cheie“ de la companiile europene de top.

Pe parcursul anilor de cooperare, am format un cerc larg de parteneri și clienți. Astăzi, printre ei – celebrele clinici medicale, saloane de înfrumusețare, saloane SPA și saloane de coafură.

Centrul de formare și educare «Belar Studio» SRL (licența Nr. 035314 din 10.09.2010) dezvoltă activ direcția de învățământ, facilitând descoperirea noilor talente și dezvoltarea de calitate a profesioniștilor.

Vă oferim:

  • Curs începător pentru cei care doresc să stăpânească cele mai avansate tehnologii ale medicinii estetice și să devină un cosmetolog profesionist.
  • Instruirea avansată, cursuri de perfecționare a specialiștilor în domeniul medicinii estetice, mezoterapiei și conturării.
  • Seminarii și ateliere master class pentru cosmetologi și frizerii inovatori (care tind să fie cei mai buni și progresivi în munca sa).

Noi credem că, adevărata frumusețe a unei persoane constă în armonia interioară și exterioară și noi oferim cele mai bune soluții progresive disponibile în lumea modernă – sigure, eficiente, create pe baza celor mai recente cercetări științifice.

Belar

Comentariile experților

Angela Gaydashenko, medic – cosmetolog:

Cunosc compania Belar Grup deja de peste 13 ani și sunt foarte bucurosă să colaborez cu ei, pentru că anume ei au descoperit pentru Chișinău, pentru Moldova în general, era produselor cosmetice profesionale, pentru care le mulțumesc mult!

Irina Chiosea, medic-cosmetolog:

Cooperez cu Belar Grup aproximativ 10 ani, îmi place abordarea responsabilă a acestora. Compania întotdeauna prezintă linii de cosmetice foarte interesante, cu care este plăcut de lucrat și medicilor și cosmetologilor – esteticieni. Acesta este unul dintre distribuitorii de top pentru republica noastră.

Lolita Eversdjik, dermatolog:

Avem o bună relație profesională cu Belar Grup deja de 15 ani. Ei mereu organizează seminarii mari la cel mai înalt nivel. În tot acest timp în care lucrez cu această companie m-am convins, în mod repetat, de calitatea produselor pe care le reprezintă.

Irina Tcach, medic-cosmetolog:

Compania Belar Grup are o contribuție enormă în dezvoltarea industriei frumuseții pe teritoriul Moldovei. Compania a făcut revoluție și a permis cosmetologiei din țara noastră să facă un salt calitativ înainte. Datorită efortului Belar Grup, majoritatea cosmetologilor nu are nevoie să meargă în străinătate la seminarii, conferințe și ateliere de lucru. Ca urmare, clienții primesc servicii de înaltă calitate, care corespund nivelului european.

Parteneri