Cum îngrijești pielea la 20 de ani?

Dacă nu ai atins vârsta de douăzeci de ani sau în curând împlinești 30 de ani, atunci află de ce ai nevoie de o rutină beauty de îngrijire a tenului și cum să-ți îngrijeșți pielea indiferent de vârsta!

Semnele vizibile de îmbătrânire ale pielii, cum ar fi ridurile de expresie și cele de vârstă, pot apărea destul de devreme – încă la 20 de ani. Dar pielea îmbătrânește fără ca să observi acest lucru.

Factorii principali care cauzează îmbătrânirea tenului sunt:

  • etnie;
  • mediul inconjurător;
  • modul de viata;
  • scăderea producției de colagen cu înaintarea vârstei.

Pe măsura înaintării vârstei, producția de colagen scade cu 1% pe an, ceea ce duce la subțierea pielii și apariția ridurilor. Conținutul de umiditate al pielii scade, slăbind și funcția sa de barieră, făcând pielea mai uscată.

Este important să începi îngrijirea regulată a pielii, care include următorii pași:

  • Folosește soluție purificătoare 4-în-1 TimeWise® Age Minimize 3D® de două ori pe zi pentru îndepărtarea machiajului și a impurităților fără a irita pielea.
  • În timpul zilei, utilizează cremă hidratantă cu spectru larg de protecție TimeWise® Age Minimize 3D®. Crema hidratantă cu absorbție rapidă care nu conține grăsime, este soluția perfectă pentru hidratarea zilnică a pielii feței și a gâtului.
  • Folosește crema hidratantă de noapte TimeWise® Age Minimize 3D® cu actiune antioxidanta care luptă împotriva radicalilor liberi și hidratează pielea în timpul somnului.
  • De două ori pe zi utilizează crema de ochi TimeWise® Age Minimize 3D®, care contribuie la hidratarea pielii, îi oferă strălucire naturală, minimizând semnele îmbătrânirii premature ale tenului.

La ce ingrediente trebuie să atragi atenția cînd îți alegi produse de îngrijire a pielii pentru vârsta de 20 de ani?

Începe să utilizezi produse SPF cât mai curând posibil – acest lucru te va ajuta la prevenirea deteriorării pielii sub acțiunea razelor solare și, de asemenea, va ajuta la hidratarea stratului epidermic al pielii pe tot parcursul zilei. Rezultatul? Pielea va deveni vizibil mai fină, iar odată cu înaintarea vârstei, vei întâmpina mai puține probleme de îmbătrânire ale pielii și acest lucru se va întâmpla mai târziu.

Acid hialuronic

Acidul hialuronic asigură hidratarea pielii și ajută la nivelarea ridurilor.
Mască-gel hidratantă regeneratoare TimeWise® conține hialuronat de sodiu, care nu numai că hidratează profund pielea, dar și ajută să mențină nivelul de vlagă în piele.

Vitamina C

Un antioxidant puternic Vitamina C (acid ascorbic) susține procesul natural de regenerare a pielii și stimulează producția naturală de colagen, ceea ce face acest component unul vital pentru sănătatea pielii.

Se conține în Serul revigorant С+Е TimeWise®. Formula combină trei surse de vitamina C pentru a menține pielea sănătoasă + vitamina E.

Ser revigorant С+Е TimeWise®

Protecția solară și hidratarea – formează cheia succesului!

Primele semne ale îmbătrânirii premature apar pe pielea din jurul ochilor. Ce cauzează aceste schimbări și cum să le rezolvi?

Pielea din jurul ochilor este mai subțire și mai fină, ceea ce o face mai predispusă la semnele vizibile de îmbătrânire. Ca urmare a contracțiilor musculare datorate expresiilor faciale, se pot forma „picioare de corbă” în jurul ochilor. Mai mult decât atât, alimentarea cu sînge neadecvată poate contribui la apariția cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Decizie

Reducerea edemului și hidratărea pielii.
Aplică patch-uri hidrogel sub ochi pe un timp de 20 de minute pentru hidratare și relaxare.

Combaterea ridurilor

Crema de ochi TimeWise® Age Minimize 3D™ ajută la abordarea multiplelor semne vizibile de îmbătrânire și oboseală, inclusiv apariția cearcănelor, edemului sub ochi, liniilor de expresie.

Prospețimea și reducerea stresului

Tratează consecințele oboselii cu ajutorul gelului calmant pentru pielea din jurul ochilor. Gel răcoritor și calmant cu extracte din plante care mărește hidratarea pielii cu 130%.

Procurați produsele de frumusețe Mary Kay® exclusiv de la Consultanții de frumusețe Mary Kay.

Dacă nu aveți numărul dvs. de consultant de frumusețe, sunați la Centrul nostru beauty la 022-259-800 – vă vom ajuta!

Vă așteptăm și pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/mkmoldova