EU AM CU CE SĂ MĂ MÎNDRESC: ISTORIA SUCCESULUI MEU

Asta este exact ceea, ce tu demult căutai

Oxana Istrati, Candidat la statutul de Director de vânzări Mary Kay

De sigur, m-am alăturat Companiei pentru produse. Dar din timp, ce am deschis pagina Consultantului și am studiat planul de marketing, imediat mi-am spus fraza: «Asta este exact ceea, ce tu demult căutai»: a dezvolta o carieră frumoasă, a primi venitul dorit, a nu depinde de nimeni și nimic, cum ar fi locul de trai și alți factori. Totul depinde doar de tine și de nivelul implicării tale. Din prima lună mi-am început cariera ca Consultant de frumusețe.

Familia mea și visele mele – este motivația zilnică! Un lucru obișnuit, un salariu, care nici de cum nu depinde de mine – niciodată nu-mi vor permite să realizez cele mai mari vise.

Alături de Compania Mary Kay s-a îndeplinit cel mai mare vis – de a fi EU. Dintr-o femeie cu probleme ale tenului, surplus de kilograme, fiind în concediul de maternitate, fără nici un scop bine determinat și unica distracție fiind serialele turcești, m-am transformat într-o femeie îngrijită, care a început să-și îmbunătățească calitatea vieții de la o îngrijire corectă a pielii și soluționarea imperfecțiunilor ei. Eu mi-am reîntors încrederea în sine, mă dezvolt zi de zi și pas cu pas mă apropii de scopul meu.

Compania Mary Kay are un SCOP bine determinat – de a crea noi oportunități pentru femei, ca ale să devină de succes și financiar independente

Tatiana Gonța, Director de vânzări în devenire Mary Kay

În anul 2006 am devenit clienta Companiei Mary Kay, iar din 2008 – am devenit Consultant de frumusețe și Beauty-expert. Am o familie formidabilă și 2 copii minunați, pe care îi iubesc enorm. După specialitate sunt jurist, și în activez continuare în domeniul dat.

Am început să mă împart cu emoțiile și impresiile mele referitor la rezultatul vizibil în urma utilizării produselor Mary Kay, cu rudele și prietenii. Și pas cu pas, am creat echipa mea personală, îndrăgostită de produsele Mary Kay.

Compania Mary Kay are un Scop bine determinat – de a crea noi oportunități pentru femei, ca ele să devină de succes și financiar independente. Anume acest scop mă motivează să acționez și să cresc. Iar Regula de Aur “Comportă-te cu oamenii așa, precum ai dori ca ei să se comporte cu tine” o folosesc nu doar în calitate de Consultant de frumusețe, dar și în viața de zi cu zi.

Visul meu cel mai mare, deja realizat sunt cuvintele clientului: „Mulțumesc, tu mi-ai schimbat viața spre bine. Sunt fericit/ă!”. Eu doar îmi îndeplinesc misiunea de Beauty-expert și mă strădui ca producția Mary Kay de ce mai înaltă calitate, să ajungă pe fața clientului.

Din această clipă, am decis să schimb spre bine viețile femeilor

Veronica Cotorobai, Director de vânzări în devenire Mary Kay

Istoria succesului meu a început de la un singur master-class. Inițial, am procurat produsele personal pentru mine. Iar peste câteva luni, am observat schimbări miraculoase ale pielii: ea a devenit curată, luminoasă, fără imperfecțiuni. Din acea clipă, am decis să fiu Consultant de frumusețe Mary Kay, și să povestesc despre aceste produse minunate, să învăț femeile noastre cum să-și îngrijească corect tenul, și cum să devină femei de succes.

Eu ador foarte mult cadourile, iar cadourile bine meritate de la Companie sunt de neprețuit.

Familia mea ocupă locul cel mai important în viață. Eu îi ofer fiului meu iubit o viață frumoasă și fericită. Și eu sunt fericită că ocup un rol important în viața lui. Toate acestea mă motivează să merg înainte și să ating noi scopuri.

Cel mai mare vis al meu îndeplinit – sunt EU. Eu m-am realizat ca femeie, am învățat să am grijă de mine, să visez, și să-mi realizez visele. Împreuna cu Compania Mary Kay, s-a îndeplinit cel mai mare vis al meu – să plec la Seminarul Național-2020 din Moscova. Am pus această dorință de Anul Nou.

Alături de Mary Kay, se îndeplinesc toate visele!