Rezultatele tratamentului Evei Timuș în clinica Denta Vita

Ева Тимуш в клинике Denta VitaMedicul ortodont al Clinicii Denta Vita, Maria Suhan ne-a povestit despre sistemul unic Damon din Moldova, despre etapele și rezultatele tratamentului Evei Timuș.

Damon Clear Braces – combină proprietățile de frecare reduse dovedite clinic prin intermediul tehnologiei pasive de auto-ligare cu estetica de care mulți pacienți au nevoie.

Rezultatul este grație aparaturii speciale care depășește așteptările atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea.

Eva a avut o problemă la nivelul maxilarului superior – o suprapunere inversă în zona caninului din partea stângă, iar în partea inferioară persista aglomerarea (un dinte pe un dinte) și o suprapunere încrucișată a premolarilor pe partea dreaptă. Am instalat Evei bretelele estetice Damon Clear 2 pe maxilarul superior și Damon Q pec el de jos. Eve poartă sistemul deja timp de un an și puteți evalua rezultatul.

La etapa actuală ea deja este posesoarea unui zâmbet frumos. Puteți vedea dinamica tratamentului pacientului în fotografiile profesionale realizate în timpul perioadei de tratament. Eva este fericită de zâmbetul ei acum, iar acest lucru este foarte important pentru medic. Ne mai rămâne să mai lucrăm un pic asupra mușcăturii și să o aducem la un raport ideal.