Cum se utilizează un termometru electronic pentru copii

Atunci când măsuram temperatura la copii cu un termometru cu infraroșu poate apărea probabilitatea ca acest model IR fără contact să se dovedească a fi nu prea potrivit.

Соска-термотер BY20Totuși cel mai potrivit termometru este considerat termometrul IR frontal sau cel care poate fi suprapus în zona urechii precum și un termometru expres pentru copii pentru zona axilară sau orală.

La măsurarea temperaturii la copii ar trebui luate în considerare caracteristici precum ar fi mobilitatea sporită sau, dimpotrivă, starea de dormit a copilului. În primul caz, citirile termometrului pot fi inexacte din cauza căldurii corporale în timpul mișcării, iar în al doilea caz, nu ați dori să deranjați somnul bebelușului.

Dar termometrele electronice nu necesită mult timp pentru a măsura temperetaura și, datorită siguranței lor, pot fi utilizate în diferite zone ale corpului. Deci, pentru bebelușii prea energici, metoda orală de măsurare este potrivită, iar pentru un copil care doarme acesta se poate aplica sub braț și în cazul dat poziția copilului nu contează deoarece termometrul electronic nu conține sticlă și mercur.

Детский электронный термометр BY11Dacă utilizați un termometru cu infraroșu atunci ar fi mai bine să alegeți un model cu o zonă de măsurare din partea urechii sau frontală. Astfel de dispozitive sunt în contact minim cu corpul copilului și nu îl vor deranja nici măcar atunci când acesta savurează din somn.

Stilul de design al termometrelor electronice pentru copii este în concordanță cu starea de spirit a copilului si acesta nu se va uita la el cu o neîncredere totală, ci din contra.