Zâmbetul perfect al vedetei: Marinella Bezer grație clinicii Denta Vita

Clinica dentară Denta Vita vă oferă o corecție a mușcăturii folosind bretelele linguale.

Маринелла Безер в клинике Denta VitaEle sunt invizibile și permit rezolvarea cu ușurință a problemelor ce țin de dentiție chiar și a persoanelor publice. Instalarea bretelelor”invizibile” vă permite să hotărâți aceleași probleme ce țin de dantură ca și alte sisteme cu excepția faptului că acestea se disting prin o estetică impecabilă.
Medicul ortodont al Clinicii Denta Vita, Maria Suhan, ne-a povestit despre sistemul bracket uncial din Moldova DW LINGUAL SYSTEMS.

Dnă, Suhan, vă rugăm să ne povestiți ce sunt acestea bretelele linguale și căror persoane li se vor potrivi.

Suporturile linguale sau interne sunt bretelele care sunt instalate pe suprafața interioară a dinților cu ajutorul unor capace speciale individuale portabile și sunt potrivite pentru aproape toți pacienții. Acum câțiva ani am plecat la studii la Dr. Dirk Wichmann (Ed. – Dr. Dirk Wiechmann).

În raportul său, dr. Wichman a povestit despre faptul că atunci când sistemul este purtat, posibilitatea de demineralizare a smalțului scade și, de asemenea a și mai specificat procentajul din riscurile ce țin de deteriorarea smalțului în timpul purtării dispozitivului,având în vedere igiena dentară nu prea calitativă în timpul purtării dispozitivului dat. Chestia constă în aceea că bretelele linguale sunt realizate pentru întreaga suprafață interioară a dintelui, adică din partea limbii ceea ce la rândul său minimizează aspectul așa-numitelor „pete albe” în jurul elementului. Sistemul este realizat dintr-un aliaj special de metal conform formelor individuale ale pacientului în Germania timp de 2 luni și acesta la rândul său reflectă particularitățile de formă și localizare a dinților.

Care este avantajul sistemelor linguale? Căreia să-i dăm preferință?

Cu câțiva ani în urmă au apărut sistemele linguale complet individuale și îmbunătățite ale sistemei Incognito și WIN. Fiecare dintre aceste tehnici are un șir de caracteristici. În clinica noastră eu lucrez numai cu echipamentul WIN. Compania germană condusă de dr. D. Wiechmann DW Lingual Systems GmbH a reunit medicii, tehnicienii și tehnologii pentru a produce bretele linguale personalizate WIN în baza celor mai moderne echipamente. Acestea sunt complet invizibile, foarte individualizate și oferă un rezultat previzibil pe care pacientul îl poate vedea chiar înainte de începerea tratamentului.

Principalele caracteristici ale sistemei-bracket WIN

Лингвальные брекеты WIN в клинике Denta Vita• scanarea turnării de înaltă precizie de pe dinții pacientului permite realizarea previzibilă a rezultatului tratamentului;
• WIN este proiectat conform celor mai recente cercetări științifice;
• aliaj hipoalergenic, nu conține aur, are o rezistență ridicată;
• de asemenea doresc să acord o atenție deosebită suprafeței personalizate a bretelei, care asigură o mai bună fixare pe dinte și, prin urmare, îmbunătățește curățarea plăcii și reduce riscul dezvoltării cariilor;
• toate echipamentele sunt fabricate în Germania. Procesul robotic permite să creăm arce individuale, în funcție de planul de tratament, astfel încât acest sistem este potrivit pentru adolescenți și adulți fără restricții de vârstă și, de asemenea, corectează deficiențele de mușcătură de orice complexitate.

Avantajele esențiale ale sistemelor linguale sunt:
siguranța smalțului; nimeni nu va observa că purtați brețele; sunt destul de confortabile pentru pacienți; după instalare în prima săptămână nu există practic nici o durere (conform recenziilor pacienților mei).

Cum decurge tratamentul cu sistemul bracket WIN?

Instalarea sistemului necesită o specializare deosebită din partea unui medic. Medicul-ortodont realizează o turnare de înaltă precizie de pe dinții pacientului și apoi o trimite în Germania unde în laboratorul companiei DW Lingual Systems GmbH se realizează digitizarea impresiilor și crearea unui model de configurare la calculator pentru a obține rezultatul tratamentului.

Sub dirijarea computerelor în baza echipamentelor robotizate moderne se realizează bretele și arce individualizate pentru un anumit pacient. Eu realizez și mă gândesc asupra planului de tratament și când peste 2 luni setul WIN deja pregătit (bretelele, arcele și alte elemente necesare) ajunge la clinica noastră abia atunci invit pacientul pentru a-i fixa bretelele.

Această metodă progresivă DE TRATAMENT PERMITE SĂ păstrăm SĂNĂTATEA ȘI să facem zâmbetul impecabil!

Înainte de instalare se efectuează prelucrarea igienică a dinților – îndepărtarea plăcii și tartrului, lustruirea suprafeței dinților. Bretelele sunt fixate printr-o gură de protecție individuală de un ortodont în clinica dentară, prin urmare, o eroare în timpul poziționării armăturilor este imposibilă.

După instalarea bretelelor pe dinți și fixarea arcurilor începe procesul de corecție a mușcăturii (tratament ortodontic). În timpul vizitei pacientului, ortodontul controlează cursul tratamentului, modifică arcele, introduce elemente suplimentare în sistemul de suporturi în conformitate cu planul de tratament. După ce rezultatul dorit a fost obținut bretelele vor fi îndepărtate și vor fi instalați agenți de reținere pentru a consolida complet rezultatul. Termenul depinde de complexitatea patologiei în mediu de la 2 până la 3 ani de purtare.