Perna electrică Beurer: încălziți-vă atunci când afară este frig

Электрогрелка Beurer HK 44

Ce poate fi mai simplu decât un încălzitor corporal?

Doar omologul său electric care nu necesită încălzirea apei, verificarea temperaturii necesare și înfășurarea în un prosop pentru a evita arsurile.

Perna electrică BEURER HK 44 din punct de vedere al disainului seamănă cu o pernă de încălzire tradițională, dar aceasta este deja un produs al secolului nostru. Absolut totul, începând cu priza de alimentare până la materialul din zona de lucru a fost elaborat în așa fel de către inginerii germani ca aceasta să asigure o ușurință maximă de utilizare.
În primul rând, panoul de control atașat vă permite să monitorizați temperatura de încălzire și să opriți automat perna de încălzire atunci când pragul este depășit.

Dacă de la majoritatea dispozitivelor similare de etimologie „ali-expres” poți mereu să te aștepți la anumite defecțiuni atunci perna electrică BEURER HK 44 dispune de un corp și un panou de control fabricate din materiale rezistente la utilizare. Spre deosebire de încălzitoarele de corp de origine „contrafăcută”, produsele BEURER nu conțin toxine care se distribuie în timpul încălzirii.

Dacă aveți nevoie de un dispozitiv care să devină un adevărat „prieten de familie” atunci alegeți perna electrică BEURER HK 44 care aparent pare foarte simplă la prima vedere.