Albirea dinților de tip Mega White Blue Fusion

Ingredientul de bază al formulei exclusive Mega White Blue Fusion predestinate pentru albirea dinților îl constituie bicarbonatul de sodiu.

Отбеливание Mega White Blue Fusion в UniDentArtEl pătrunde adânc în spațiile interprismatice a smalțului ajungînd la canaliculele dentinale și oxidează moleculele care conferă dinților acea culoare indezirabilă: galbenă sau întunecată.

Învelișul întregit cu gelul Mega White care este predestinat pentru albirea dinților este plasat la rândul său în cavitatea bucală spre care mai apoi se îndreaptă lumina laser.
Când lumina laser nimerește pe înveliș are loc activarea formulei în felul următor: se eliberează oxigenul care crează presiunea necesară pentru a-l îndrepta spre nucleul dintelui.

Oxigenul și agentul de curățare în combinație cu lumina laser de o intensitate mare contribuie la schimbarea culorii de pe suprafața dintelui de la galben-maro până la alb și în același timp nu deteriorează structura smalțului dentar.

Produsul Mega White Blue Fusion conține silicon care îl ajută la răspândirea luminei laser, iar catalizatorul activ de culoare albastră înzestrat cu sursă foto se adaugă pentru accelerarea procesului de eliberare a oxigenului.

După realizarea albirii prin intermediul Mega White Blue Fusion se recomandă:

1. De evitat consumul alimentelor și băuturilor timp de 30 de minute după albire.
2. Categoric se interzice consumul alimentelor și băuturilor de culoare întunecată ca: cafeaua,ceaiul și vinul roșu timp de 24 de ore după albire.
3. De evitat fumatul timp de 24 de ore după realizarea procedurii.

Rezultatul final depinde de o mulțime de factori ca: compoziția chimică persistentă în organism, genetică, sănătatea generală a danturii, dezechilibrul mineral. În mediu, dinții devin mai deschiși cu 9 nuanțe, iar la unii pacienți chiar cu 12!

Преимущества отбеливания зубов Mega White
Dorin Istrati
doctor în medicină
directorul centrului UniDentArt

Mega White Blue Fusion garantează albirea dinților cu 8 nuanțe, iar Mega White Original asigură albirea lor cu 4 nuanțe. Absolut fiecare pacient obține un rezultat.

Procedura Mega White Blue Fusion în Centrul stomatologic UniDentArt durează circa 15 minute. Realizarea procedurii Mega White Original va ocupa în jur de 20 de minute.Unii pacienți realizează sesiuni duble de albire, însă aceasta se recomandă nu mai mult de 40 de minute timp de 24 de ore.

Prioritățile albirii de tip Mega White:

1. Eficacitate și rezultat obținut în timp scurt.
2. Albire cel puțin cu 8 nuanțe.
3. 100 % inexistență de durere și sensibilitate.
4. Influență inofensivă aspra smalțului dentar.