Salon SPA la tine acasă

Săpun delicat cu unt de shea

Respectați regulile de igienă cu noul Săpun lichid Satin Hands®. În componența acestuia intră untul hrănitor și hidratant de shea, care are grijă de mâinile voastre, prevenind apariția senzației de piele uscată și îmbătrânirea pielii. Mâinile sunt cartea de vizită a fiecăruia. Untul de shea este utilizat de secole pentru protejarea, hrănirea și catifelarea pielii, conține acizi grași Omega-3, care mențin nivelul hidric și previn deshidratarea pielii.

Îngrijire SPA pentru mâini în fiecare zi

Sistemul pentru îngrijirea mâinilor Satin Hands® ”Ceai alb și citrice”

Scufundați-vă mâinile într-o oază de hidratare și dăruiți-le catifelare și delicatețe. Acest set SPA regenerează și împrospătează pielea mâinilor, oferindu-i un aspect sănătos. Veți simți imediat pielea mai elastică și mai netedă, după înlăturarea celulelor moarte și hidratarea profundă pe care o oferă. Cu ajutorul a doar trei pași simpli, vă veți transfera într-o atmosferă relaxantă de SPA.

Pasul 1. Cremă emolientă pentru mâini (fără miros)
Pasul 2. Scruc cu unt de shea pentru mâini ”Ceai alb și citrice”
Pasul 3. Cremă nutritivă cu unt de shea pentru mâini ”Ceai alb și citrice”

Răsfăț pentru buze

Sistemul de îngrijire a buzelor cu unt de shea Satin Lips® ”Ceai alb și citrice”

Pregătiți-vă buzele pentru pentru aplicarea rujului, ca acesta să arate splendid. Sistemul pentru îngrijirea buzelor Satin Lips® este ca un mini-salon SPA pentru buze, care poate fi vizitat oricând și oriunde. Scrubul cu zahăr exfoliază delicat buzele, datorită micilor cristale de zahăr și le lasă mai moi și mai catifelate. Balsamul de buze hrănește și hidratează pielea. După o asemenea procedură minunată, rujul se aplică pur și simplu impecabil!

Pasul 1. Scrub de buze cu zahăr și unt de shea Satin Lips® ”Ceai alb și citrice”
Pasul 2. Balsam de buze cu unt de shea Satin Lips® ”Ceai alb și citrice”

Produsele Mary Kay pot fi procurate exclusiv de la Consultanții de frumusețe. Dacă nu aveți un Consultant, sunați la Centrul Beauty la numărul de telefon 022-259-800, iar noi vă vom ajuta.