UniDentArt: stomatologia calitativă ar trebui să fie progresivă

UniDentArtUniDentArt – este unicul centru stomatologic din Moldova, care a fost autorizat de compania americană Dentsply Sirona – acesta este un centru prin intermediul căruia este reprezentată stomatologia la cel mai înalt nivel, ocupă un loc de onoare printre cele mai bune clinici stomatologice din lume, deține premiile profesionale de prestigiu, este câștigătorul concursurilor bine cunoscute și a ratingurilor independente.

Grijă față de pacienți timp de 10 ani

UniDentArt: 10 лет заботы о пациентах
Dorin Istrati
doctor în medicină
medic general al centrului UniDentArt

UniDentArt a demonstrat timp de 10 ani metode inovatoare și o vastă experiență de lucru a specialiștilor multidisciplinari.

Aceasta permite combinarea confortului cu oferirea unei game complete de servicii direcționate spre asigurarea sănătății, frumuseții dinților și frumuseții zîmbetului.
Clinica reprezintă în Moldova compania americană Dentlsply Sirona, care ocupă o poziție de lider pe piața producătorilor și distribuitorilor de produse dentare profesionale.

Nivelul serviciilor medicale din America este considerat unul dintre cele mai bune din lume, nu în zadar SUA este numită țara medicilor de vârf și a tehnologiilor medicale unicale.

Сalitatea serviciilor și confort

Sănătatea și confortul fiecărui pacient sunt prioritățile esențiale ale stomatologilor din clinica UniDentArt. Clinica oferă o gamă completă de servicii stomatologice ce țin de stomatologia pediatrică, implantare, protezare, igienă, înălbire inofensivă , precum și o îngrijire completă profesională a cavității bucale.

Toate procedurile sunt realizate numai de cei mai buni și cei mai experimentați medici care în fiecare an își ridică nivelul de calificare și pe lângă aceasta mai participă și la diverse congrese și expoziții. În procesul de diagnosticare și tratare a fiecărui pacient se folosește o abordare care implică munca în comun a tuturor specialiștilor clinicii.

Sarcina stomatologilor din UNIDENTART – să păstreze dinții pacientului sănătoși și frumoși.

Grație lucrului bine dirijat , UniDentArt și-a câștigat reputația de o clinică unică care utilizează metode moderne de tratament și oferă servicii de primă clasă. Toate birourile clinicii sunt dotate cu tehnică care oferă cele mai exacte rezultate la fel aici au mai fost instalate asemenea fotolii comode pe care pacientul se simte confortabil chiar și în timpul unei proceduri îndelungate.

Securitatea este una din cele mai importante sarcini a medicilor din centrul stomatologic dat. Toate procedurile sunt absolut inofensive din punct de vedere de apariție a riscului ca pacientul șă se infecteze în timpul tratamentului de diferite boli virale și infecțioase, deoarece în UniDentArt se utilizează numai echipamente moderne preconizate pentru sterilizare și autoclavare, care corespund standartelor de calitate americană și europeană. În clinică activează propriul laborator dentar care este echipat cu o tehnică de ultimă oră care permite realizarea chiar și a celor mai complicate proceduri ortopedice într-o perioadă extrem de scurtă de timp.

Profesioniștii laboratorului produc următoarele:

• luminire și vinire din ceramică;
• construcții nemetalice bazate pe
Dioxid de Zirconiu;
• construcții metalo-ceramice (coroane, proteze sub formă de poduri);
• construcții din Dioxid de Zirconiu;
• structuri nedemontabile pe orice sisteme de implantare;
• proteze detașabile cu înlocuirea parțială sau completă a rândurilor dentare;
• proteze flexibile din nylon;
• taburi pliabile
(crom, cobalt);
• coroane temporare: CAD CAM;
• servicii de turnătorie și multe altele.

Здоровье и комфорт каждого пациента – основные приоритеты стоматологов UniDentArt.

Tratament și estetică

Posibilitățile stomatologiei moderne ne oferă nu numai oprtunitatea de a rezolva problemele ce țin de cavitatea bucală, dar și cu succes fac față componentei estetice ce ține de zâmbet.

Centrul stomatologic ne oferă posibilitatea de a hotărî un spectru larg de probleme ce țin de cavitatea bucală și anume: tratamentul dinților, înlăturare, protezare, acordarea primului ajutor stomatologic, restaurare și plastica țesutului osos și țesuturilor moi. Primirea oricărui pacient începe cu un diagnostic preliminar obligatoriu.Profesioniștii clinicii UniDentArt sunt niște creatori adevărați. Având în vedere așa componente ca: culoarea, forma, transparența, poziția dinților specialiștii clinicii date crează un dinte absolut identic cu dintele natural.

Fiecare pacient înainte de a începe tratamentul este îndreptat ca să-și realizeze un test alergic în baza rezultatelor căruia se previn anumite complicații nedorite.
Tratamentul cariilor este realizat prin intermediul unor tehnici unicale, iar tratamentul endodontic al canalelor se efectuiază sub microscop cu o precizie excepțională filigrană deoarece calitatea plombării canalelor stă la baza restabilirii cu succes a dinților.

În plus în centrul stomatologic mai activează și  cabinete pentru copii. Celor mai mici pacienți li se acordă o atenție deosebită și anume: se utilizează anestezice de ultima generație care au fost elaborate în considerație cu particularitățile organismului copilului, la fel se utilizează metode speciale de comunicare și se realizează o abordare individuală față de fiecare copil.

Planurile de tratament ale clinicii include în sine întotdeauna recomandări ce țin de igiena cavității bucale. Medicul-igienist întotdeauna este dispus să consulte pacienții, să aleagă pasta și periuța de dinți corespunzătoare reieșind din necesitățile individuale ale pacientului.

Stomatologia UniDentArt monitorizează cu atenție calitatea serviciilor oferite, întocmește un orar convenabil de primire a pacienților, duce o politică optimă a prețurior chiar și promovează un sistem de reduceri.Atenția față de detalii este cheia succesului pe un termen îndelungat!

Servicii

Diagnosticare: diagnosticul bolilor dentare, tomografia computerizată a dinților și a cavității bucale, radioviziografie digitalădirecționată
Tratamentul endodontic sub microscop;
Stomatologie terapeutică: (tratamentul therapeutic dentar, caria dentară, afecțiunile pulpare, procesele pereapicale osteodistructive de ambulator)
Stomatologie estetică și cosmetologia dinților: restaurare, vinire și luminire;
Chirurgie și implantare: replantarea dinților, chirurgie stomatologică,
Protezare (ortopedie): protezarea dentară, inserții, coroane, poduri, protezare dentară detașabilă;
Igienă profesională și înălbire: igiena profesională a cavității bucale, folosirea ultrasunetului, curățarea dinților prin metoda Air Flow, înălbirea dinților prin intermediul metodei engleze Megawhite Blue Fusion.